יו"ר אלמגו"ר: המגורשים צריכים לזרוק את הקצינים 'בנחישות ובאדיבות'
החיילים והקצינים שהשתתפו בתוכנית העקירה מתכוונים לבקר בקרוב את מגורשי גוש קטיף וצפון השומרון. מאיר אינדור מארגון אלמגו"ר מציע להם לזרוק את 'מכבסי המצפון בנחישות ובאדיבות'. לדבריו, "תהיה זו תחילת נקמה מוסרית חיונית לנפשנו הפגועות".
אינדור התייחס למסיבות העיתונאים שערכו ראשי צה"ל והמשטרה, ואומר כי הפינוי השחית אותם וכי שנים תחלופנה עד שיתוקן הנזק- אם בכלל.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "של כובעך מעל ראשך כשאתה מדבר עליו ."
מה אכפת לי כמה אתה מעריץ אותו? זה לא בסיס ליצירת התיחסות. אני שופט אותו לפי התבטאויותיו. האיש אמר דברים מכוערים כשלעצמם. אם הוא מתיימר לתת עזרה נפשית - אז הם הופכים לאמירה פושעת, כי הוא פוגע במי שאמור להשתקם מ"עזרתו".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "יו"ר אלמגו"ר: המגורשים צריכים לזרוק את הקצינים 'בנחישות ובאדיבות'"
לו הייתי מגורש מביתי, לא הייתי מוכן, בשום פנים ואופן, לנהל שיחה ידידותית עם הקלגס
שיומיים לפני זה זרק אותי מהבית, ויום אחרי ישב על די-ניין וישמיד אותו...
כאדם ששכל את משפחתו ורק לפני פחות משבוע גורש בביתו, זה תקף שבעתיים לגביו.
ולמען הדיוק, דיניינים לא לקחו חלק בהריסת בתי המתנחלים, בטח לא הצבאיים. מהתמונות שהופיעו באתרי החדשות השונים עולה שאת ההריסות ביצעו כלי צמ"ה אזרחיים, בהם מחפרים (באגרים, מעריב קרא להם "מחפרונים", יותר קרוב מ"דחפורים" של שאר העיתונים) ומעט דחפורים, בהם דחפור D10N אזרחי לא ממוגן.