לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-08-2005, 23:24
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
חבוב תפסיק להנפיץ בסיטונות אם אתה לא יודע את אל תגיד סתם...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ~Zeus~ שמתחילה ב "אין שילוב כזה ואני אסביר"

הצבא יכול להלהיב אותך עם סיפורים על תפקידים כגון "לוחמה אלקטרונית" או טכנאי בסטי"לים וכדומה שזה נשמע ממש מגניב ומעניין, אבל בתכלס כל התפקידים האלה הם תפקידים לג'ובניקים

- ללוחם סטילי"ם יש תעודת לוחם חוץ מזה מה אתה כבר יודע על מה שעושים בסטילי"ם....

, כלומר אתה מרוויח משכורת של ג'ובניק ועובר טירונות 02 אבל אתה יוצא פעם בשבועיים הביתה ומקבל תנאים חרא.

-המשכורת לידיעתך היא משכורת קרבית+תוספת סיכון התנאים מלבד הצפיפות הם תנאים טובים בצוללת אתה מקבל את התנאים הכי טובים שקיימים בצבא וגם בסטילי"ם עלית פעם על סער 5?! או על דולפין לא יודע מה איתך לי לא יצא לראות חי"רניק שמקבל מערכת אודיו אישית.. או חייל שרק הגיע לספינה מדבר עם המפקד שלו בלי שום דיסטאנס גם האוכל מעולה יש גם פליסטיישן די וי די ועוד.

הטירונות היא טירונות 02 בגלל שאין ללוחם בסטילי"ם כל צורך לבצע הכשרה מעבר לזה כי הכלים שהוא מוכשר אליהם הם כלים הרבה יותר מתקדמים ויקרים מנגב,רימון ,מרגמה,או משהו אחר ...
ואת רוב ההכשרה הוא מקבל בבסיס חיפה היות והמערכת של חיל הים פועלת בנפרד מהמערכת של צה"ל ומז"י.

בקיצור מי שמנסה להתקבל לתפקיד שהוא כאילו שילוב בין מחשבים/אלקטרוניקה/קשר לקרבי - נדפק!

גם כן לא נכון אני מכיר אישית אנשים שעשו שילוב בקורס חובלים בין קרבי לאלקטרוניקה ויצאו מזה נשכרים ואתה יכול למצוא בינהם את מנכ"ל אמדוקס.

אם אתה ג'ובניק לפחות תחזור הרבה הביתה ותקבל תנאים טובים, לדעתי לא שווה להיות ג'ובניק ולטחון כמו קרבי, מה הטעם?! זה סתם מדכא!

אתה לא ג'ובניק אבל אין לי כוח להתווכח על זה אם כותב האשכול רוצה פרטים הוא מוזמן לפנות בפרטי אין לי לא כוח ולא זמן להתנצח פה על שטויות...
והטעם הוא שרות הרבה יותר תורם הרבה יותר מאתגר הצחוקים בין החבר'ה (בעיקר על חשבון המפקדים).

אני מוסיף לכל מה שאמרו פה את מגמת אלקטרוניקה בקורס חובלים ששם גם אתה עושה תואר ראשון מוכשר כרובאי 03 בהתחלה אח"כ משלים ל012 (קצין) על השירות אני לא יכול לדבר יותר מדי אבל השירות מעניין מאוד עושים מבצעים בטווחים יותר רחוקים מכל הגופים הקיימים בצה"ל ולמשך שאין לו אח ורע תרומה אדירה למדינה וסיפוק. מאתגר מאוד הקורס קשה...

שיהיה לכולנו שבת שלום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-08-2005, 14:10
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
אממ ככה:
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי איש-הצללים שמתחילה ב "א. תודה רבה על ההסבר המפורט..."

אם אתהבכתה י"א אתה יכול לפנות למדור איתור של חיל הים או דרך אתר חיל הים ולבקש זימון לגדנ"ע חובלים אתהתקבל זימון למיון בביתן חיל הים ואח"כ אם תעבור את המיון בהצלחה תזומן לגדנ"ע ולגיבוש אם תעבור את הגיבוש (בגדנ"ע אין כ"כ מה לעבור) אתה תתגייס לקורס.

אם אתה עולה לי"ב יש לך 2 אופציות

אם אתה זכאי ליום סיירות :אתה צריך לעבור את יום סיירות לסמן חובלים בעדיפות ראשונה בשאלון העדפות שתקבל לעבור את המיון והגיבוש (שזהים לגדנ"ע).

אם אתה לא זכאי ליום סיירות:אתה צריך לקבל זימון מחיל הים לגיבוש חובלים כמאותר צדדי לחיל הים לעבור מיונים וגיבוש

הטלפון של ביתן חיל הים :03-7377777 שלוחה מ"ס 1
ולאלה מאיתנו שרוצים מענה מהיר בלי מרכזייה:03-7374385

כדי להגיע למגמת אלקטרוניקה אתה חייב שהמפקדים ידעו שאתה מעוניין בתפקיד (שאתה רוצה מגמת אלק, ולא שיט או מכונה) יש כאלה שגם צריכים לעבור ראיון אצל רמ"ח אלקטרוניקה שם אתה צריך "למכור" את עצמך ולשכנע אותו למה אתה מתאים יותר מהשאר
אה ושיהיה בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:32

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר