לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2005, 17:11
  סתמישהו סתמישהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.05
כמה שאלות שמטרידות אותי ..

תראו אנשים אני ממש ממש מצטער אם אני חוזר על דברי שנאמרו פה שוב ושוב פשוט זה נושא שממש מלחיץ אותי .. וחשבתי עכשיו להתעסק ולכתוב אותו מהתחלה ועד הסוף מבלי כל פעם לפתוח את זה באשכול חדש.

אז ככה .. אני מתגייס באוג' 06 (מקווה שלקרבי).
הפרופיל שנקבע לי הוא 97 (ומשום מה אני עדיין לא סגור עליו) .. אני יודע שתמיד עוד אפשר להמזין אותך עד אז לבדיקות נוספות ולהוריד אותו ומזה אני בעצם חושש.
יש לי בעיקרון עין עצילה, למרות שזה לא במידה כזו רצינית והכל .. בטוח שבכל זאת רשמו לי את זה והכל ..
הבדיקה השנייה שלי הייתה בקשר לריאות .. גם שם ראו שזה לא ב-100%.
והבדיקה השלישית והאחרונה שלי הייהת בקשר לרגל שלי (כי גם שם יש לי איזו בעייה מסויימת), אבל ראו שזה לא מפריע והרופא קבע לי 97 .. שבכל אחת מן הפעמים קבעו לי פרופיל שונה או סעיף ..

אז מה שרציתי לדעת אם הפרופיל שבנתיים אני עומד עליו הוא 97 ?
אם מותר להם לךשנות לי פרופיל מבלי ליידע אותי על כך .. או לקרוא לי לבדיקות נוספות או חוזורת.
אם סעיף פוגע בהזמנה ליום סיירות או בכלל למנילה קרבית (עין עצילה) או (האסטמה הקלה שיש לי)
בעיקרון אלו שתי הבעיות היחידות שיש לי .. האסטמה והעין העצילה .. מקווה שעל זה לא יזמנו אותי שוב .. לבדיקות חוזרות .. או שיורידו לי פרופיל מבלי ליידע אותי או משהו ...
תודה רבה ..
ויומטוב.
ושוב פעם .. מצטער על שאני חוזר על עצמי ושואל אותן שאלות .. פשוט באמת שזה ממש מלחיץ אותי. "והקרבי הזה" ממש ממש חשוב לי !!!!!
\=
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2005, 22:53
  שחר נוי שחר נוי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי סתמישהו שמתחילה ב "אהההה"

הצבא לא מקבל אישורים מרופאים פרטיים...
לא בדיוק הבנתי את הבעיה שלך אבל ממה שהבנתי נראה לי שאני אוכל לספק לך תשובה -

במידה והצבא מוצא לך בעיה כזו או אחרת שמורידה פרופיל או סעיף מסויים, על מנת ל"בטל" את הגזירה אתה צריך ללכת לבדיקות כאלה ואחרות שישלחו אותך מטעם הועידה הרפואית שאלייה אתה תאלץ להגיש ערעור על החלטת הרופא הצבאי שבדק אותך וקבע את ההורדה או הסעיף.

התהליך הוא לא כל כך מסורבל ואם אתה ממש רוצה אתה תוכל לעשות את זה, במידה ואכן ימצאו שהבעיה שלך היא לא מספיק חמורה על מנת לפסול אותך מהתפקידים אליהם אתה מייעד את עצמך - הרווחת... ובמידה ולא - לא נורא, שום דבר לא קרה... פשוט תמצא לעצמך ייעוד אחר בצבא, ותאמין לי, לא חסרים כאלה.

יום טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר