לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2005, 00:36
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
שלא יזיינו לך במוח...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ga02 שמתחילה ב "לא חדש"

הייתי שנתיים בעמית לכושר... המסע היחידי שעשינו שהוא 20 ק"מ זה המסע האחרון מסע סיכום הכל בנוי לפי סרגל מאמצים של מכון וינגייט ועם כל הכבוד למאמן פרטי הוא לא יכול להביא לך שקים ואלונקות שתתנסה בהם והוא לא יכול לשפר את החוסן המנטלי שלך עמית לכושר ודומיהם כן. אם זה דבר כ"כ גרוע מעניין שצה"ל הקים את גדנ"ע בואו נתגייס בכושר שעושה בדיוק אותו דבר.. בקיצור כל מאמן לגופו של עניין גם אני וגם החברים שלי לא חוינו שברי מאמץ למעט בודדים כשאתה עוסק בספורט באופן אינטנסיבי מן הסתם לחלק מהאוכלוסיה מופיעים שברי מאמץ בדרגה זו או אחרת עם או בלי עמית לכושר גם בצבא עד כמה שזכור לי שברי המאמץ חוגגים אין מה לעשות מנוחה של שבוע וממשיכים הלאה.. בסופו של דבר אני אומרלך על דעת עצמי שאילולי עמית לכושר לא הייתי מגיע לאן שבגעתי יש לי חבר ששקל 120 קילו ולא רצו לגייס אותו היום הוא הגשים את החלום שלו והתגייס לצנחנים לא לפני שהוא חתם ויתור על דובדבן ועוד 2 חברים שהתגייסו לשייטת ועוד הרבה אחרים בקיצור.. לא יודע איך זה אצל שאר המאמנים אני אומר לך שבצוות ראשון זה ממש ממש מקצועי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2005, 13:35
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
התקבל וחתם ויתור
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "לאן הגעת?"

אבל יודע מה זה בכלל לא משנה.. לפני שנה היה לו פרופיל 45 ועכשיו יש לו 97 זה הסיפור הגדול והוא אמר לי ולא פעם אחת עמית לכושר שינה לי את החיים הוא חתם ויתור לא בגלל שלא היה לו טוב בדובדבן או משו כזה.. פשוט כי הוא חלם כל החיים שלו על צנחנים כי הוא היה בטוח שאין לו סיכוי להתקבל לשום סיירת והוא בא לגיבוש עם רצון והכל אבל המוטיבציה שלו הייתה ונשארה לשרת בצנחנים וזה בן אדם שמכל הצוות שלי אני הכי מעריך בעולם ושלא תבין לא נכון יש לנו אנשים בצוות ביעל ובשייטת ובטייס ובחובלים באגוז במיתר ואיפה לא אבל הוא עשה את הדרך הכי קשה.

באימונים תמיד הייתי עוזר לו (הייתי חבר שלו גם לפני הכושר בגלל זה אני יודע בדיוק מאיפה הוא הגיע וזה מהשפל של השפל) וכשהיה לי קשה הייתי חושב שאם לי קשה אז מה הוא מרגיש כי הוא שוקל פי2 ממני וחוץ מאימון אחד בהתחלה כשהוא לא היה רגיל למערכת והתבייש מזה שסחבו אותו ועזרו לו כי הוא לא הרגיש בנוח אני לא שמעתי ממנו תלונה אחת.
בחיים בחיים הוא לא היה מוריד את זה לבד והוא הלך להרזייה והוא הלך למכון כושר ולמאמן כושר אישי אבל יש משהו בקטע של הקבוצה בעמית שנותן לך הרבה הרבה כוח..

ואני יכול להגיד לך שבחטיבה כל אלה שצחקו עליו וקראו לו שמן היום הם ג'ובניקים בקריה שהורידו פרופיל והוא יכול לצחוק עליהם וזה הסיפוק הכי גדול שלי מהמערכתלא זה שעברתי גיבוש ולא זה שקיבלתי 100 בבר אור ולא שום דבר אחר בסגנון אני מרגיש חלק מזה וזה הדבר שאני אולי הכי גאה בו שעשיתי בחיים שלי.

נערך לאחרונה ע"י שולה מוקשים בתאריך 02-09-2005 בשעה 13:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר