לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2005, 07:33
  Teris Teris אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.04
בולשיט.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "יובל עילם"

לאנשים שגרים במרכז השרון, אני ממליץ ללכת לקבוצה של עמרם אבינרי. ממה ששמעתי זה באמת אחלה קבוצה בלי כל הייחצון של יובל וכו', 3 אימונים בשבוע + אימוני חדר כושר לפני מה ששמעתי.

אם אתה גר באזור רחובות נס ציונה והסביבה, אני ממליץ על הקבוצה שרצה בפלמחים, הקבוצה רצה כבר 17 שנה ומתאמנת באזור מאוד מיוחד. כיוון שזהו חודש ספטמבר החודש הזה הוא חינם כמו כל שנה. בואו לאימון ניסיון, תחטפו תשוק ותראו מה ההבדל בין זה לכל היובל עמית לכושר וכו'.
4 אימונים בשבוע - חובה לבוא ל3 מהם אחרת אתה בחוץ, אני לא רוצה להשתמש בנתון הדי דבילי שזה שמעליי כתב אבל כמעט כל מי שהתאמן אצלינו הגיע ליחידה מיוחדת כזאתי או אחרת.

בימי שישי יש רוגבי שזה משחק כמו פוטבול שבו הרבה וותיקים באים, לפעמים אפילו רוגבי בים. באמת חוויה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2005, 09:53
  Teris Teris אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "איזה נתון דבילי ידביל??"

"4 פעמים בשבוע" - יווווווווו איזה לוחמי שייטתת!!!
"אימונים בחדר כושר" - יווווווווו איזה סוסיםםםםםם

הבנתי שהאגו שלך נפגע אבל אתה לא צריך להגיב כמו ילד קטן.

מה אתה רוצה?..4 אימונים בשבוע זה יותר מידי.."מי שלא מגיע לשלושה אימונים עף" - מזה פה צבא??

מי אמר ש4 אימונים בשבוע זה יותר מדי? מה אתה כבר מבין ? מי שלא מגיע ל3 אימונים בשבוע עף מכיוון שהקבוצה צריכה לשמור על רמה גבוהה מספיק, וכן גם מבחינה חברתית כי עדיין מנסים לשמור על סוג של מסגרת.

זה ממש לא מכין למשמעת הצבאית וגם תראה לי עובדות בשטח.אפס.

מי אתה שתקרא לי אפס, חתיכת אידיוט. מה אתה כבר עשית? רוצה עובדות בשטח? עובדה שאצלינו 80% עוברים גיבושים, נכון זה מעצבן אותך ? מה לעשות תשלים עם זה שאתם לא כאלה "איכותיים" כמו שאתה חושב שאתם(לא שאני אומר שאנחנו כן, אבל אנחנו בהחלט קבוצה שמכינה לצבא בצורה הרבה יותר טובה ממכם, מצטער.) יאללה תזחל חזרה לחור שלך
ישן 03-09-2005, 16:06
  איכות ישראלית איכות ישראלית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.05
שמעו זה עסק מאוד מסוכן!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי JewYava שמתחילה ב "מי שמוכן להשקיע ולהתאמץ... תלמידי י' - י'ב"

אני מתאמן כבר שלוש שנים בעמית לכושר ואם לא היה דגש על בריאות הגוף לא הייתי הולך! דברים כאלה יכולים לגרום נזק בילתי הפיך לגוף שיגרום לשירות לא קרבי. אני לא יודע איזה מסגרת יותר טובה ולא הכפת לי. אני רק יודע שבעמית לכושר לא דופקים את הגוף הכל מתוכנן המדריכים עוברים קרוסים בוינגט והכל "לפי הספר" ככה שאין פציעות מיותרות והעמסה על הגוף. אני לא אומר שאין את זה בגופים אחרים ואני אפילו מקווה שיש את זה בשאר הגופים כדי שאנשים לא יפצעו או יגרמו לעצמם נזק. אני רק אומר שסימו לב טוב למה שאתם עושים עם הגוף שלכם תראו עם המדריך שלכם שם דגש על בריאות או שהוא סתם מריץ אותכם כמו טמבל!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר