לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-09-2005, 01:49
  Educated Fool Educated Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
למי שלא קלט..
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "לעניין הויתור .. לא מכיר חיה כזו שבגלל בעייה בריאותית חותמים ויתור"

לא סתם ציינתי שתוותרו על מה שכתבתי בקשר לטיס ותתרכזו יותר בתוכן השאלות שלי..
אבל אם אתם כל כך מתפלאים.. אז כן.. דווקא יש חיה כזאת לחתום ויתור בגלל כאבים ברגל..
אני אסביר:
נזכרתי להתחיל להתאמן לגיבוש נורא מאוחר, והתחלתי בערך חודש וחצי לפני. התאמנתי בצורה נורא אינטנסיבית ,וכתוצאה מכך הגעתי למצב של כאבים ברגל.
ביקרתי אצל אורטופד והוא אמר לי שזה לא שבר מאמץ, אבל זה נובע ממאמץ יתר ויתכן וזה יהפוך לשבר מאמץ בזמן הגיבוש, בנוסף, אמר שזה לשיקולי אם אני רוצה ללכת לגיבוש במצב שכזה.
החלטתי שכן ללכת לגיבוש, כיוון שרציתי להגיע לקורס טיס, אך לא ברמה כזו שאני אצטרך לחכות לגיבוש הבא ולהתגייס בגיל 19. כלומר, לא ללכת לגיבוש הזה, זה לא בא בחשבון.
הסתדרתי מצויין בגיבוש (הרגשתי גם שהלך מצויין במשימות) אבל בסוף היום השלישי ממש לא הצלחתי לסחוב יותר את הרגל שלי, וחתמתי ויתור. הרגשתי חרא עם עצמי, אבל ממש לא יכולתי להמשיך.
נכון, יכולתי לבקש להגיע לגיבוש הבא עקב פציעה רפואית, אבל שוב.. כמו שכבר ציינתי, זה לא בא בחשבון, כי אני לא מוכן להתגייס בגיל 19.

עכשיו, לאחר שסגרתי את הנושא, אשמח אם יותר אנשים יגיבו לשאלות שלי.
תודה מראש לעונים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2005, 18:18
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
מסתבר שמי שלא קלט זה אתה .. אז עכשיו אני יסביר את עצמי פעם אחרונה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Educated Fool שמתחילה ב "למי שלא קלט.."

רק כדי שתבין שסיפורים לא ניתן לספר ..
אי כשירות רפואית בגיבוש לא מעיפה אותך ממנו ואין לך צורך לחתום ויתור בשום שלב בגלל בעייה רפואית .. במהלך כול הגיבוש אם אתה פצוע \ חולה אתה צריך ליידע את מפקדיך והם עפ"י נוהלים אמורים להעביר אותך לרופא או חובש בגיבוש
סמכות רפואית בגיבוש עצמו פוסלת אותך להמשיך אותו ורק אז אתה זכאי לגיבוש חוזר
היה וחתמת ויתור .. משמע "ויתור עצמי" מבחינת מדריכי הגיבוש וזה אומר שאתה נפסל באופן אוטמטי אך ורק בגלל שוויתרת לעצמך וזה מה שמכריע את הכף לרעתך ולא רק לגבי אותה יחידה שאתה מעומד אליה אלא גם לשאר יחידות צה"ל
משום מה נראה לי שגם הפעם אתה תגיב בהתנשאות .. אז מבחינתי זוהי התייחסות אחרונה אליך .. לא משנה מה תעשה או מה נראה לך או מה שמעת ..ככה זה נראה ואלו דברים ידועים
מבחינת הבודקים אותך אתה מוגדר כאחד שמוותר לעצמו .. וזהו אחד מהמצבים שעדיף שלא להגיע אליהם לא בגיבוש ולא בהכשרה

ישן 06-09-2005, 06:06
  Educated Fool Educated Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
קודם כל..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "מסתבר שמי שלא קלט זה אתה .. אז עכשיו אני יסביר את עצמי פעם אחרונה"

אני מצטער אם נשמעתי מתנשא, אך לא זו היתה כוונתי.
אבל עם כל הכבוד,גם במילים כמו "אל תספר לי סיפורים" יש מין ההתנשאות.
הדבר היחידי שניסיתי לעשות הוא לגרום להבין שאני מאמין שיכולתי לסיים את הגיבוש אילולא היתה לי הבעיה ברגל. יכול להיות שלא הבנת אותי נכון, אז אני אחזור על זה שוב: לא רציתי להודיע על הבעיה וללכת לחובש כיוון שאני סבור כי הייתי מקבל גיבוש נוסף. מבחינתי לקבל גיבוש נוסף זה דבר גרוע ביותר כי זה היה דוחה לי את הגיוס בעוד חצי שנה נוספת, ואם הייתי מעדיף לחתום ויתור, אז לפי הידע שלי הייתי צריך בכל מקרה להמתין את כל החצי שנה הזאת ולבוא לחתום ויתור בתל השומר.
מה שאני מנסה לומר הוא שלא מספיק חשוב לי ללכת לטיס כדי לעשות הקרבה של להתגייס בגיל 19.
ובקשר למה שאמרת על ויתור עצמי.. יודע מה, יתכן שיכולתי לסחוב עד סוף הגיבוש עם הרגל כמו שהיא היתה, אבל כפי שאתה כבר יכול להבין, המוטיבציה שלי לשרת בתור טיס לא גבוהה במיוחד (מקווה שלא תזלזל בזה..)
אני מקווה באמת שזה לא כמו שאתה אומר, כי דווקא יש לי מוטיבציה גבוהה מאד לשרת בתפקיד טוב בצבא, לצאת לקצונה, ומי יודע, אולי אפילו להמשיך בקריירה צבאית.
כמו שהכרתי את עצמי עד היום, אני לא אדם שמוותר לעצמו. אני מאמין בכך שאצליח בהמשך דרכי למרות שחתמתי ויתור, ושוב, אני מקווה באמת שחתימת ויתור שכזו לא תשפיע לי על מיונים אחרים בצבא. אדגיש ואומר שוב, שדברי אינם באים ממקום של התנשאות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר