לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2005, 18:01
  TheStriker TheStriker אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.03
שלח הודעה דרך ICQ אל TheStriker
עזרה מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית שמתאימה לטיול חצי שנה בדרום אמריקה..

שלום,
אני מחפש מצלמה דיגיטלית (עדיף של Canon, אבל אפשר גם משהו אחר..)
טווח המחירים הוא בין 1000 ל 2000 ש"ח
המצלמה לא צריכה להיות ברמה מקצוענית (ואת זה אפשר להבין גם מטווח המחירים) כדאי שיהיה לה ממשק נוח וקל לתפעול
עדיף לא כ"כ כבדה וגדולה אבל לא משהו בגודל מיקרו אלא נורמלי...
מסך משהו בסביבות ה 2 אינץ' עדיף מסתובב
דבר נוסף זה זמן המתנה בין תמונה לתמונה שיהיה נורמלי ולא איזה 6 שניות !
כמו-כן רצוי שלא יהיו הרבה "עיניים אדומות" בתמונות.
חשוב לי שהיא תיהיה דיי עמידה (מבחינת תקלות של אבק ולכלוך ומכות קלות - אבל לא משהו מברזל מטורף..)

בקשר לבטריות, מה שנראה לכם הכי מתאים לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה (אולי סוללות AA רגילות?)

תודה רבה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2005, 18:33
  idanst idanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי קרמריקה שמתחילה ב "לדעתי לך על הקנון A95, פשוט..."

שקול גם את הפוגי e550 שהיא עולה בערך 1500, לא יודע מה כלול ומה לא אבל זה בערך המחיר.
ואם אתה יכול להשקיע עוד איזה 500 שקל, תשקול את האולימפוס c5060, היא בנוייה מאד טוב ותעמוד בנפילה של מטר וחצי וקצת יותר, אפילו עמידה לגשם קל (מניסיון), מהירה מאד, זום מהיר ונוח, מסך מסתובב , בטריה שמספיקה ל500 תמונות בערך (לא בטריות AA אבל אם יהיה לך מקור חשמל מדי פעם תוכל להטעין אותה או לקנות עוד אחת שתיהיה אתך) נוחה מאד לתפעול, אפשרות לפלאש חיצוני,עינית אופטית ויש לה מצב ידני לחלוטין, הבעיה היחידה בשבילך תיהיה אולי שהפלאש הוא לא POP UP ואז יש יותר סיכוי שיצאו עיניים אדומות אבל בכל מקרה בכל פלאש פנימי יצאו עיניים אדומות לעיתים די קרובות.

ישן 07-09-2005, 19:18
  TheStriker TheStriker אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.03
שלח הודעה דרך ICQ אל TheStriker
כמה שאלות בקשר ל A95
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי קרמריקה שמתחילה ב "לדעתי לך על הקנון A95, פשוט..."

אני מכיר מישהו שיש לו A85 אז יחסית לזה הA95 יכולה להיות רק יותר טוב ? נכון?

ולא עדיף ללכת על A610 ? זה נראה דיי טוב ?!

ועוד משהו, ראיתי ש ה A520 איטית מאוד בין תמונה לתמונה ובין הלחיצה עד שהמצלמה מצלמת אז רציתי לשאול אם גם ה A95 ככה? או שאצלה הזמן בין התמונות לא כ"כ גדול ?

אז נראה לי אני אלך על ה Cannon A95 למישהו יש איזה חסרונות מחרידים שבגלליהם ממש לא כדאי לקנות אותה?

ומה מחיר סביר שהייתם משלמים על מצלמה כזאת? (בשביל לדעת בכמה לקנות אותה במכרז או משהו כזה)

תודה.

ישן 08-09-2005, 21:22
  alon737 alon737 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי turgi שמתחילה ב "מעט יקרה יותר.."

יש לי את הH1 ואני דווקא לא מסכים איתך שהיא מתאימה לטיול כזה. אני לא חושב שהוא יצטרך בכלל להשתמש בזום, ובכלל היא מיועדת יותר למשתמשים עם ידע קודם בצילום. אני אישית הייתי מעדיף מצלמה שבנויה בצורה יותר מסיבית, מסך שיכול להסתובב פנימה כדי שהוא יקבל כמה שפחות שריטות, וכדאי גם זוית רחבה. אם אתה מוכן לוותר על הזווית הרחבה והמסך המסתובב אז לדעתי המצלמה הטובה ביותר שאני יכול להמליץ לך עליה לטיול כזה היא הסוני T33, יש אותה לחבר שלי והחזקתי אותה ביד, היא מאוד נוחה, בנויה מגוף נירוסטה חזק, מסך גדול מאוד של 2.5" עם ציפוי שנותן לך לראות את המסך בלי בעיות גם מתחת לשמש חזקה, (יש את זה גם בH1 שלי וזה פשוט יתרון ענק לעומת מצלמות אחרות בלי זה שהשתמשתי בהם שזה היה מאוד מתסכל לצלם איתם ביום בהיר) איכות תמונה טובה והכי חשוב זה שהיא נכנסת לכל כיס ונדלקת בפחות משנייה ככה שאפשר בשניות להוציא לצלם ולהכניס חזרה לכיס, בלי להתעסק עם מכסה עדשה, פתיחה של תיק המצלמה וכל שאר הדברים האלה. היא תיכנס בדיוק לתקציב שלך, בדוק בזאפ.
ישן 09-09-2005, 09:26
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TheStriker שמתחילה ב "מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית שמתאימה לטיול חצי שנה בדרום אמריקה.."

אני אישית מסכים עם כמה שמעליי... הזווית הרחבה היא חשובה הרבה יותר כשלוקחים מצלמה לטיול - להכניס "כמה שיותר" בתוך התמונה... זו השורה התחתונה.

זום של 4X צריך בהחלט להספיק לכל שימוש "רגיל".. הרי מטרת הנסיעה היא לא בכדי לצלם ציפורים

לי אישית יש את ה5060 של אולימפוס. רכשתי אותה מיד שנייה. מצלמה מאסיבית מאוד, נותנת הרגשה מוצקה, מסך מסתובב, זווית רחבה (של 28 מ"מ), סוללת ליתיום (מספיקה לכמה מאות צילומים בלי שום חשש) - והשורה התחתונה - איכות צילום מ-עולה (!)

אני אישית הופתעתי ממש ממש לטובה מטווח הצבעים בתמונות שמוציאה האולימפוס שלי (יכולות תיקון ושחזור מדהימות בפוטושופ גם במקרים של תמונה "הרוסה" מתנאים קשים).

לכן, שווה לשקול את ה5060 של אולימפוס כקנייה מיד שנייה (כ1500 שקל בערך).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר