לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2005, 10:04
  ohadydady ohadydady אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי poniboy123 שמתחילה ב "קורס בחיל האוויר"

אוקיי אז ככה חזרתי אתמול חמש"וש אחרי שבוע של מיונים ... לשיבוץ לקורסים...

היה דווקא אחלה שבוע .. מלא צחוקים ! לא עשינו כלום רוב הזמן סתם התייבשנו בכיתה במזגן..

היה כלכך הרבה צחוקים וקיבלנו צ'ופרים של ממש כמו 3 שעות שעת ת"ש , בריכה , קולנוע

ואחלה חבר'ה למזלי!

כי הבאנו לשם גיטרה אז היה סבבה ! (עוד דרך להעביר את הזמן שם)

המשמעת שם חבל על הזמן חזקה ! והרס"ר משמעת די נחמד דווקא לא כזה קשוח לא משחק אותה יותר מדי!

בינתיים אני יודע שזה רק מיונים ושבוע הבא אנחנו מתחילים תקורס (שערי הגיהנום חחח*)

ודרך אגב! מה הקטע של השביל הזה שיורדים מתחנת רכבת לבסיס? כל הגב שלי הלך.

אז בקיצר היה סבבה לגמריי , וחבל שניגמר! דווקא החבר'ה היו אחלה לגמריי והסתגלתי מהר!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2005, 15:40
צלמית המשתמש של super-sj
  משתמשת נקבה super-sj super-sj אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
פיגוע אם אתה שמח....
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ohadydady שמתחילה ב "[font=Verdana]אוקיי אז ככה..."

אני לא יודע נשמע לי מוזר שמישהו עבר בטכני ועוד יצא מרוצה...אז לבריאות אם החברה אחלה בסוף כולכם מתפצלים לבסיסים אחרים וכן שמע לבחור ששם תגובה ורשם לך "אם אתה מקבל ל"א/אבנט/טכנאי מיחשוב/דרג ד,/צב"ד וכאלו...תיהיה רגוע
כל דבר אחר...דרגי א' למיניהם...תיברח " אז הוא צודק אני עברתי מדרג ב' שזה גיהנום אז תחשוב מה זה דרג א', רק אם הביאו לך דרג ד' תלך אם לא תערוק למרות שבדרג ד' (שגם אני משרת בו בפלמחים הוא גרוע כי על דרג' ד דופקים את כל התורניות כי הם חוזרים יומיות ושאר הבסיס לא... )חוץ מזה אתה עכשיו שמח אבל אל תשכח שזה התלהבות של ההתחלה כמו של כולם כי אחרי שבועיים ...חודשיים ..חצי שנה בבסיס סגור אתה תבין שזו טעות אני ועוד הרבה הבנו שזה בכוון אחד כי אם אתה מגיע לבסיס הקבוע שלך ועושה קלירנס זהו אין דרך לצאת מזה ... אני מנסה להגיד לך שאם אתה מכיר טוב את עצמך ואתה יודע שבמשך 3 שנים בשרות תחזור פעם בשבועיים או חמשוש.. שלישים רבעים וכ'ו ולא אכפת לך אז לבריאות ושמור על הבריאות!!!

ישן 18-09-2005, 21:34
  ~Zeus~ ~Zeus~ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ohadydady שמתחילה ב "איך יוצאים מהקורס מה עושים?!..."

אתה שואל "איך יוצאים" אז קודם דע לך שזה לא פשוט וזה דורש הרבה עבודה בשילוב עם עקשנות, עורמה ואומץ. הדרכים לא מוסריות אבל זה מה שיש (לצערנו), הנה הדרכים:
1) לסרב להמון פקודות, להיות חייל בעייתי ולשדר לכל המפקדים שאתה ממש ממש לא מוכן לעבור את הקורס הזה.
2) לדפוק נפקדות וכשאתה חוזר לצבא להביא איזה תירוץ טוב שאח שלך הסתבך בעסקים שחורים או אמא שלך חטפה התמוטטות עצבים ככה שמרוב לחץ ברחת הביתה כדי לעזור למשפחה וכל מיני המצאות הזויות כאלה. כמובן כשאתה מביא תירוץ כזה תתאם גרסאות עם המשפחה שלא יתקשרו אליהם פתאום ויתפסו אותך על שקר. על הנפקדות הזו אתה כנראה תקבל מעצר קטן, לא משהו רציני. ואחר-כך תמשיך עם אותה גירסה/סיפור לאורך כל הקורס, ותבכה למפקדים כל יום, ואם אתה יכול תשכנע את אמא שלך שתכתוב מכתב מרגש למ"פ או משהו כזה, תבקש שיחה עם קפ"ס שזה חשוב מאוד, בקיצור תהיה יצירתי ודרמתי.
3) להיכשל בכל המבחנים- את זה תחשיב רק כתוספת לשאר הדרכים, כלומר מן בונוס כזה, כי המערכת מכירה את השיטה הזו והם מעברים אנשים את הקורס בכוח גם אם נכשלת בהכל.
4) לעשות הצגות שכואב לך מאוד (לדוגמא הגב), כל הזמן תבקש הפניות ותשחק אותה שאתה בקושי זז. אתה יכול לדוגמא לחזור לטכני אחרי סופ"ש ולהגיד למפקדים שעשית תאונה כשהיית בבית ומאז כואב לך מאוד.
5) לללכת לקב"ן/קפ"ס ולהיות קיצוני ולהגיד לו שכשהיית בסופ"ש האחרון בבית נסית להתאבד כי אתה לא מסוגל לישון בבסיס בגלל שהמשפחה שלך במצוקה ואתה צריך להיות לצידם או שאתה בדיכאון עמוק כי ההורים שלך רבו והם רוצים להתגרש וכל מיני דברים עצובים, במקרה הזה אתה חייב להיות שחקן כמובן, וקח בחשבון שעלולים להוריד לך לפרופיל 45 נפשי- זו הדרך עם הסיכויים הגבוהים ביותר לעוף מהטכני.

שמע, זה מגעיל ככה לשקר ולהתחמק מאחריות אבל יש אנשים שלא מסוגלים לעבור שירות כזה קשה והם מוכנים להקריב מעצמם שזה כולל לשקר, לרמות, להיות שחקן, ולשבת בכלא על-מנת לא לסבול בשירות הצבאי שלהם. לדעתי תפקיד טכני בחיל האוויר זה גועל נפש ואם זה באמת גדול עליך אז אתה חייב לנקוט בצעדים קיצוניים ולעמוד על שלך. פשוט כואב לי לראות היום חיילים מסכנים תקועים בתפקידים האלה וסובלים עם ראש למטה כל היום כאילו נגמרו להם החיים, זה עצוב ולדעתי אסור שחייל יסבול כל השירות שלו. תחשוב טוב טוב מה מתאים לך אחי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:43

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר