שלום אני איתי ואני מנהל פורום מורעלי צה"ל.
כמה שזה היה צפוי אבל לא משנה אני לא באתי לפה בשביל לריב...
רק כמה דברים.
א. אתה שוכח שביקשת ממני להיות מנהל בפורום שלנו אז זה יסביר לאנשים פה עד כמה הוא וואסח
אני מעולם ואני מוכן להישבע על ספר תנ"ך שלא ביקשתי ולא הזכרתי את המילה מנהל בפנייך אולי בהתחלה בגלל התלהבות של היום הראשון אך אח"כ הפורום נעשה כ"כ מאוס ותראה לאן דירדרת אותו אתם מדברים שם על סמורים שנחבטים בריצפה וממש נהיה שם פורום ביולוגיה ומעילים אולי כדאי שתשנה את השם לפורום תנו לחיות לחיות.
ב. שאנשים יכירו אותך באמת הם יבינו מי הוואסח פה...
מי שמדבר על וואסח תסתכל על עצמך אתה חולה נפש שיושב מול המחשב קורא לעצמו חמרמיר חורש וחובש כיפה של נחמן מאומן ודוחף אצבעות לפה.(וראיתי את התמונה עם הרקע של המכונית מאחורה אז אל תכחיש).
ג. שהמנהלים יכירו אותך באמת הם יחסמו אותך מהר מאוד ואני גם אמרתי לך את זה בעבר...
המנהלים פה לא נחמדי וסובלנייים כמוני ואולי חבל שהייתי כזה והיית צריך להחסם מההתחלה.
נראה לי שהספיקו להכיר אותי עמוס של פעם כבר איננו היום יש את עמוס החדש שאומר רק מה שהוא יודע ולא מנפיץ מה לעשות למדתי פתחתי דף חדש ויש כאן אנשים מצוינים לא כאלה שתוקעים לחברם סכין בגב בשעת צרה אהמ אהמ...
ד. אני שמח שהחסימה עשתה לך רגשי נקם כאלה כי זה באמת מראה עד כמה הפורום היה חשוב לך ועד כמה הוא הפשיע עליך.
קודם כל החסימה לא עשתה לי שום דבר להיפך עשתה לי טוב תראה באיזה מקום אני נמצא כרגע הטופ של הטופ בפיסגה עם ניהול מקצועי וצוות מצוין שעונה בכל רגע נתון לשאלות הגולשים.
אז בגלל שצריך לעדכן את שאר הגולשים בסיפור....
אז הנה סיפורו של עמוס וסיפור על איך הוא נחסם פה.
http://hydepark.hevre.co.il/hydepar...opic_id=1531545
סבבה אז ניסיתי לעשות משהו לגבי החסימה שלי נו אז?עכשיו אני כאן וטוב לי היכן שאני פתחתי דף חדש טאבולה ראסה.
וזוכר שאני הזהרתי אותך שאמרתי לך שאם אתה רוצה לחזור לפורום (ברור שביטלת כל אפשרות כזאת) אז אתה לא מטריד למנהלים ולא כלום?
אני שמעתי על כל הסיפור עם מבצע מוקד.
ואני אמרתי לך שיש לנו יכולו להשיג את כל הפרטים שלך? בדברים האלה היידפארק ובמיוחד הפורום שלנו יותר מתוחכם גם מפרש...
הפורום שלך מטומטם ולא יעזור לך, לא מקצועי בגרוש אפילו פורום של חיזבאללה בסוריה יותר מקצועי לך תייעץ עצות אחיתופל כמו שאתה אוהב!
ולמנהלים פה אני מציע בתור אחד שמכיר אותו לשים עליו עין
שום עין ולא שן אולי ביצת עין יגישו לי על צלחת הבנת כאן המעמד שלי בטוח ואיתן כל עוד לא עשיתי משהו רע אני חזק כאן כסלע ולא תוכל להשפיע כאן על אף אחד...
.