לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2005, 14:13
  oren_ oren_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.06.05
מה אתם מבינים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EC שמתחילה ב "יש פה אנשים שעשו/עושים י'ג י'ד אלקטרוניקה?"

אני עתדאי במגמת אלקטרוניקה ובמכללה שלי יש פרויקט שחק. אם אתה מתכוון ללכת למקצוע רק שתדע:

1) מי אומר שאנשים מבינים פה משהו זה רק מה שהם חושבים עדיף שתברר עם המורים שלך או עם נציגי שחק בבציפר.

2) התואר נותן לך הרבה כי אתה מפתח את המקצוע בצבא. הצבא מוציא אותך לקורסים רובם אזרחיים של כל מינה חברות. אתה מקבל בקבע אם ישאירו אותך משכורת גבוהה.

3) יש לך ניסיון בתחום שלך עוד לפני שהתחלט תחיים. שתצא מהצבא החברות שעשית אצלם את הקורסים יחטפו אותך(לרוב זו חברות היי טק או חברות שמפתחות מוצרים לצבא).

4) תחשוב על בן אדם כמוך שהתגייס בלי ללמוד שהוא יוצא מהצבא מה הוא עושה עובד בגלידה הוא מתחיל ללמוד ולגייס כסף לך לא תיהיה את הבעיה הזו שתרצה להמשיך ללמוד כי המשכורת שתקבל בקבע יכולה להגיע ל7000 תלוי בתפקיד וגם שתשתחרר המשכורות גבוהות.

קיצר הכיר טוב לשאול את נציגי שחק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-09-2005, 16:15
צלמית המשתמש של AlienwareIL
  AlienwareIL AlienwareIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Green Cloud שמתחילה ב "אני יודע שהכל בולשיט חבר שלי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Green Cloud
אני יודע שהכל בולשיט חבר שלי לא הלך למכללה והוא עושה קורס קשר בחיל הים סטילים. יחד איתו עושים את אותו הדבר גם בוגרי י"ד. אז פשוט צריך לדעת טוב טוב לאן ידחפו אותכם אחרת זה לא שווה כלום. ובוגרי יד למי ששואל לא מקבלים שום תואר. הם מקבלים תעודות טכנאי. בית הספר רוב הזמן מוליך שולל בדיוק כמו אצלי.
שום חברת הי טק לא תחטוף אותך. בדיוק אותה הכשרה שאתה עושה אני עושה במכללה סוג ד תוך חצי שנה . לא רוצה לנפץ אשליות אבל ככה זה חברה...

כמו שאמרתי - אבל אנשים כנראה לא רוצים להאמין..
בסה"כ תעודת טכנאי אלקטרוניקה (כאילו כמה כבר ביקוש יש לזה) אבל לא משנה.. גם עם הביקוש, בסה"כ תעודת טכנאי, אפילו לא התחלה של אוניברסיטה.
בקיצור - תעשה את הבחירה האישית שלך בלבד.. כמה אתה רוצה קרבי (אני למשל לא מוכן לדחות את הצבא אפילו בשנייה ואני רוצה להגיע ליחידות חי"ר הכי טובות שיש [דוגמאת שלדג ומטכ"ל] ).
אבל כמו שאמרתי ואני אחזור על זה שוב - זאת בחירה אישית שלך, תלוי כמה אתה אוהב ללמוד וכמה אתה הולך לאהוב מה שאתה תעשה בחי"א..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר