לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2005, 16:13
  הליקופטר הליקופטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חייל, שם בבקשה שמתחילה ב "עיוורון גוונים- הורדת פרופיל."

לצערנו (שלי ושלך לפחות), צבא ההגנה לישראל לא הולך לקראת עיוורי הצבעים והוא מכליל את עיוורי הצבעים שלא מבחינים בין גוונים מסוימים של חום ואדום או כחול וסגול וכו' יחד עם עיוורי צבעים שרואים אך ורק שחור ולבן תחת הקטגוריה "עיוורי צבעים".
צה"ל לא מבחין בין רמות העיוורון מהסיבה הפשוטה שהבדיקה יקרה וצה"ל החליט שזה לא מספיק חשוב (בעבר הבדיקה כן היתה מבוצעת). גם אם תעשה בעצמך את הבדיקה אצל רופא פרטי שיצהיר שיש לך עיוורון צבעים קל מאד שלא מפריע לשירות צבאי באף מידה צהל לא יקבל את זה ועדיין תיחשב לעיוור צבעים (עשיתי את זה).
בכל מקרה בין אם אתה רואה רק שחור ולבן ובין אם אתה לא מבדיל בין גווני חום ואדום אתה תקבל פרופיל 82 (בתנאי שזו הבעיה היחידה...).

עיוורון הצבעים מונע ממך להיות טייס, ולשרת ב669 ( קראתי באיזה מקום שגם חובלים אבל אני קיבלתי זימון לכן חובלים כן מקבלים עיוורי צבעים).

בכל מקרה אין סיבה שלא תקבל יום סיירות ותגיע ליחידה מובחרת. ישר כוח ובהצלחה

נערך לאחרונה ע"י הליקופטר בתאריך 27-09-2005 בשעה 16:16.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2005, 17:22
  Mezuman Mezuman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.05
הכל עיוורון צבעים אבל מונע הרבה? ממש לא..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חייל, שם בבקשה שמתחילה ב "עיוורון גוונים- הורדת פרופיל."

יש לי עיוורון צבעים קל (כמו לכולנו חחח)... ובעקבות זאת יש לי פרופיל 82... הייתי מאוד מאוכזב... טייס אני לא אהיה... אז חשבתי נו לפחות חובל... שלחתי זימון לחובלים ונתנו לי תאריך מיון... אחרי יום חזרו עליי ואמרו שיש לי סעיף פוסל שלחתי להם מכתב בו פירטתי ואמרתי שיש לי עוורון צעים קל... הם נתנו לי תאריך חדש אמרו תבוא תעשה מבחנים ונבדוק אותך גם לגבי העוורון אם הוא באמת קל תמשיך אם לא אז לא... קיצר נתנו לי 15 גוונים שהיה צריך לסדר אותם בשורה לפי צבעים וגוונים שלהם.. היתה לי רק טעות אחת אז המשכתי...
כעיקרון עוורון לא פוסל הרבה דברים יום סיירות גם לא פוסל... עוורון צבעים פוסל טייס (וודאי) שייטת 13 (כמעט וודאי)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר