לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-10-2005, 20:04
  אלירן ב אלירן ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.05
וואי הגזמתם כולכם...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מורה"ל שמתחילה ב "שאלת שאלה מטופשת. לא ניתן..."

נכון שהוא שאל שאלה שהתשובה לה היא לא חד משמעית כי יש הרבה היבטים של קושי ולכל אדם יש את הדברים הקשים יותר והקשים פחות בשבילו אבל ההתנפלות עליו בכלל לא מוצדקת שהריי ישנם גיבושים שאכן אפשר להגיד מי יותר קשה... אני מסכים שקשה לקבוע איזה גיבוש יותר קשה של השייטת או של מטכ"ל אבל אני בטוח שאתם מבינים שהגיבוש לשייטת למשל יותר קשה מהגיבוש צנחנים או אפילו גיבוש לכל סיירת בחטיבות השונות וחאלס עם ההכחשות. אני לשמל הייתי ב 2 גיבושים ל 2 מקומות מובחרים בצבא ואני יכול להגיד בוודאות מוחלטת איזה גיבוש היה קשה יותר מבחינה פיזית ואיזה גיבוש היה קל יותר ולא רק לי אלא לכל אחד אחר שעשה את שני הגיבושים ותאמינו לי יש לא מעט כאלה.
אני מסכים ששאלות מהסוג של " איזו יחידה טובה יותר? " הן שאלות שלא צריכות לזכות להתייחסות הולמת אבל הוא שאל שאלה לא כל כך מפגרת והתגובות שלכם באמת לא במקום.
לתשומת לבכם..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:02

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר