לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2005, 18:58
  alfa99 alfa99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.05
המלצה למתגייסים הקרביים (תרומת איברים) !!!

שלום לכולם .
היום ראיתי בחדשות כתבה על אם שיש לה תינוק בין חודש . האם חולה בכבד והיא נמצאת במצב של גסיסה !
מיד עלו לראש שלי מחשבות על המשפחה ועל התינוק המסכן שאולי יגדל בלי אמא .
האם , זקוקה להשתלת כבד מיידית , אם לא היא תמות .
לצערי זהו לא המקרה היחיד . ישנם אלפי אנשים שזקוקים לתרומת איברים בישראל !

בתור מלשב שמתגייס לקרבי , אני מודע לסיכוי הגבוה להפגע ואף למות .
אני חושב שאם יקרה משהו (חס וחלילה !) , עדיף שאפילו במותי אוכל להציל מספר לא קטן של בני אדם !
ותזכרו שמאחורי כל אדם יש משפחה ילדים הורים חברים . ככה שאתם לא מצילים רק אדם , אלא משפחה שלמה !!!

לכן החלטתי להצטרף ל"אדי" ( המרכז הלאומי להשתלות איברים) . ואם חס וחלילה יקרה לי משהו , יתרמו איברי .

אני לא בא לעודד אתכם לתרום איברים , אלא להעלות נושא חשוב !
אתם תעשו את השיקולים שלכם , ותחליטו !
כתובת האתר :
http://www.health.gov.il/transplant/index.htm

נערך לאחרונה ע"י alfa99 בתאריך 02-10-2005 בשעה 19:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-10-2005, 23:11
  MortalKombat MortalKombat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל MortalKombat שלח הודעה דרך MSN אל MortalKombat
ממש לא צודק !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alfa99 שמתחילה ב "למתגייסים הקרביים (תרומת איברים) !!!"

אל אבל אני חוזר אל תחתמו על תרומת איברים !!

אומנם זה נשמע דבר נאצל ונכבד, אבל לכל מטבע יש שני צדדים ואף פעם לא מספרים את הצד השני.

תרומת איברים נעשת כשאנשים הם במצב תרדמת\מוות קליני, ככה שהגוף עדיין חי. זה מצב שאפשר לצאת ממנו ! התרומה לא נעשת כשאתם מתים ! זה לא מועיל לאף אחד כי אחרי שאתם מתים חמצן לא מגיע לתאים שלכם בגוף והרעלים מצטברים והגוף שלכם כולו מת (אלא אם כן המוות היה בבית חולים שם אפשר ישר להקפיא את האיברים)

אני נהייתי מאוד נגד זה מאז שעובדת אצל אמא שלי הייתה בתאונה ונכנסה לתרדמת. מכיוון שהיא פיליפינית ואין לה קרובי משפחה בארץ, אמא שלי נהייתה אחראית עליה. הרופאים כל הזמן דחפו ודרשו מאמא שלי לחתום על תרומת איברים על העובדת הזאת, ואמרו לאמא שלי שאין לה סיכוי לצאת מהתרדמת ושהיא לעולם לא תקום וחבל סתם לבזבז ככה איברים שלא תורמים לאף אחד. זה היה בערך חודש-חודשיים ואמא שלי ממש כבר בכתה מרוב תסכול בגלל הרופאים שכל הזמן לחצו.

ואחרי חודש-חודשיים, העובדת יצאה מהתרדמת, אומנם לקח לה כמה חודשים לחזור לתפקוד מלא של כל השרירים ושהזכרון שלה יחזור אליה, אבל היא יצאה לבסוף מהתרדמת ונרפאה 100 אחוז ! עוד יש במשרד עבודה של אמא שלי כמה וכמה כרטיסי ברכה מהעובדת הזאת, שחזרה לפיליפינים אחרי זה, תלויים על הקיר של המשרד, שם היא מצולמת עם הילדים ובעלה, וכותבת תודה על זה שאמא שלי לא ויתרה על החיים שלה..

והיא לא נס רפואי.. היא עוד בנאדם שנכנס לתרדמת ויצאה ממנו, וזה לא כזה נדיר.

חשוב מאוד שתדעו שמנסים לקחת איברים בכל זמן אפשרי, והם לא לוקחים ממי שמת רק ממי שהגוף שלו עוד חי. והם מקבלים לא מעט כסף על כל השתלה. ואם תחתמו על כרטיס תרומת איברים הם יכולים לקחת אותו ישר בלי לשאול את המשפחה או אף אחד אחר.

חבל לי מאוד גם על הילדה הקטנה, אבל יש הבדל בין זה לבין להקריב את החיים שלי בשביל מישהי שאני לא מכיר והבעיה שלה לא נגרמה על ידי, זאת האמת העצובה, האינסטינקט הכי בסיסי זה לשרוד. וכל מי שאומר שהוא כן יעשה את זה, משקר בלי בושה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר