03-10-2005, 03:28
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
בנוגע לעדשות, הניקון D70 באה עם עדשה 18-70 נהדרת, הנקראית עדשת הקיט (המילה קיט באנגלית פירושה "חבילה", ומכיון שניקון מוכרים את החבילה של D70 יחד עם ה 18-70, היא נקראית ככה...).
העדשה הספציפית הזו נהדרת. השתמשתי בה לצילומים מסוגים שונים והיא מפיקה מרגליות (במידה ויודעים להשתמש).
אם תקני בסינגפור, יש לברר עם איזו עדשה היא מגיעה... אולי שם נהוג למכור אותה עם עדשות אחרות? צריך לשים לב... אני מאוד ממליץ על עדשת הקיט (18-70) של ניקון, ולא חסרות תמונות שהעליתי לפורום, או יותר טוב - מופיעות באתר שלי, בשביל התרשמות ממנה.
מסכים עם אולג בנוגע לאחריות. האחריות הכי טובה = הכי הרבה כסף, וזה קניה דרך "הדר" בארץ. זה יוצא הכי יקר, אבל זה מקנה לך את האחריות הכי טובה.
קניה בחו"ל לרוב תצא לך העסקה הזולה ביותר, על-חשבון האחריות הגרועה ביותר.
לשיקולך.. אני אישית לא נזדקקתי לשירותים של הדר בנוגע ל D70 שלי, היא פשוט עובדת מצויין, אבל יש אנשים שכן היו זקוקים לאחריות, והכי מבאס שציוד שעולה אלפי שקלים נדפק ואין איפה לתקן... שקלתי לקנות בארה"ב ואת האמת אפילו הזמנתי, אבל בגלל בעיות בהספקה ביטלתי את העסקה וקניתי בארץ...
אני קורא לך להתעלם לחלוטין מהתגובות של יוני.
לפעמים אני וארנון נוהגים 'לעקוץ' האחד את השני במלחמת ניקון-קנון מצחיקה שכזו, אבל הקריאה החד-משמעית לקנות קנון, ולהמליץ סתם על דגמים של קנון (כי זה קנון), זה פשוט לא לעניין. את מוזמנת להתעלם לחלוטין מהתגובות האלה. שום סיבה שילד עם P&S של קנון שלא מבין דבר וחצי דבר ב DSLR של ניקון, יאמר דברים כאלה (סליחה יוני, עם כל הכבוד - התגובות שלך ממש לא לעניין).
בקשר לדברים של אולג, זה כבר כבד מדי בשבילך.
אסכם את דבריו של אולג בכך שלא משנה מה תבחרי - זה יהיה מצויין.
להשקעה המינימאלית, דווקא הקיט של ניקון עדיף בגלל העדשה הנפלאה שלהם, והגוף D70 לא נופל מהגוף של 350D וגם לא מהגוף של ה 20D. תרגישי חופשי לקנות את ה D70, אפילו שעדשת הטלה 80-200 צמצם 2.8 של ניקון, יקרה יותר מהמקבילה הקנונית שלה .
לכל בעיה / טענה / המלצה - תרגישי חופשי לשאול.
אם את רוצה להרגיש את המצלמה לפני הקניה, אל תתביישי לבקש.
|