מאיפה הגיע השמועה שבינואר מקצרים את השירות לשנתיים וחצי?
אל תתנפלו עלי ישר ותגידו "כבר אמרנו מיליון פעם שזה לא נכון". אני יודע שזה לא נכנס לתוקף ורוב הסיכויים שגם לא יכנס. אבל אני רק רוצה לדעת מאיפה הגיעה השמועה כי כולם מדברים על זה ורציתי לדעת אם השמועה הגיע ממקור מוסמך ויש לה בסיס או שזה עוד אחת מהשמועות שמישהו ממציא וכולם מאמינים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Cobra1224 שמתחילה ב "מאיפה הגיע השמועה שבינואר מקצרים את השירות לשנתיים וחצי?"
איזה שטות, דבר שלא נדיר במדינה הזאת. אם תיקח את כל השטויות שהפליצו במדינה הזאת ותנסה לראות מה באמת בוצע אתה תראה שפחות מ-0.00000001% אכן בוצע.
אני אישית נתקלתי בשמועה הזאת עוד כשהייתה בחיתוליה בעיתון ידיעות אחרונות ושמתי לב שדובר על המלצות שהוגשו בפני איזושהי ועדה.
בקיצור הכל שטויות מישהו עשה את זה כדי לזכות בעוד 2% הצבעות בבחירות או במשהו דומה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Cobra1224 שמתחילה ב "מאיפה הגיע השמועה שבינואר מקצרים את השירות לשנתיים וחצי?"
זה הולך להיות אסון אם זה יקרה אבל את השירות בצה"ל רוצים לקצר כי יש כל מיני זבלים שלא רוצים להתגייס כי "שלוש שנים זה הרבה"....אני בטוח שאם יקצרו את השירות לשנתיים וחצי אחרי זה זה יתקצר עוד ועוד......כשאני קראתי עיתון פעם אחת גם ראיתי שהצבא רוצה לגייס גם 21.....זה יהיה מצויין לתקוע אותם בכל מיני חורים שיחזרו פעם בחודש הביתה......
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי amyschitt שמתחילה ב "זלא הדלפות מכוונות.. זה היה..."
אולי להיפך? אולי משרד הביטחון לא אוהב את הקיצוץ? אולי הוא מנסה לנפנף בסוכריה לציבור, ובכך הציג את משרד האוצר, שוב, כרעים?
כן, לי זה נראה בדיוק כך. כמו ספין שנועד למשוך את אוזני הציבור ולא כאיזו תוכנית רצינית, כמו הרבה רעיונות והצעות חוק.