לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-10-2005, 23:58
  hakavkazi hakavkazi אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 13.09.05
תשמע...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ede שמתחילה ב "שאלה בקשר לריצות...אימונים לפני גיוס"

אז ככה,תראה,קודם כל 3-4 ק"מ זה יפה,אבל תשתדל לרוץ למרחקים יותר ארוכים,אני הייתי מציע לרוץ רק על החוף הים ובדיונות.
אל תרוץ על אספלט!!בכל מצב,פשוט אל תרוץ על אספלט!זה דופק את הברכים...
אני הייתי מציע,כמואר להגדיל את המרחקים,להגיע ל-10-15 ק"מ שזה לא כזה קשה תאמין לי...
נוסף על כך,תבצע אימוני כוח שזה אומר,שכיבות שמיכה,בהדרגה תעלה לאט לאט עם הסטים,אל תשחט את עצמך,כפיפות בטן גם כן מאוד חשוב,קצת מתח גם לא יזיק...
אני אומר עוד שבשביל לשפר את הריצה שלך ואת סיבולת הלב ריאה אתה צריך לשלב פעילות אירובית ואן אירובית...
תעשה ריצת "הפוגות"-תמצא נקודה בערך של 400-500 מטר,נקודה אליה תגיד בספרינט ותחזור בריצה קלילה{סך הכל ק"מ} ובין לבין תנוח דקה.
אתה יכול לעשות את זה 3-4-5-6 פעמים ויותר...תלוי בכושר שלך,עדיף להתחיל מנמוך...
כמו כן,תוך כדי הריצה{ריצה רגילה,לא הפוגות} תוריד ותעלה קצב כל הזמן כדי לשפר את הריצה
בקשר לספרינטים שזה נשחב פעילות אן אירובית שוב,רק על חול רך כדוגמת חוף הים או דיונות,פשוט לרוץ למרחקים קצים של ספרינטים{100-200 מטר}...וכמובן שבסוף כל אימון שלך תבצע ריצת שחרור קלילה מאוד להירגע ולשחרר קצת את הגוף אחרי המאמץ של האימון,וכמובן לא לשכוח לעשות מתיחות כי אחרת האימון לא שווה כלום...!

בהצלחה!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-10-2005, 09:46
צלמית המשתמש של Puki
  משתמש זכר Puki Puki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.04
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ede שמתחילה ב "שאלה בקשר לריצות...אימונים לפני גיוס"

הכאבים שאתה מתאר הם ככל הנראה נובעים מכך שהתחלת להתאמן רק לפני כחודשיים, ואתה לא רץ בצורה ההדרגתית המתאימה לך.

פתרון:
  • בראש ובראשונה תפסיק לרוץ!
  • לך לאורטופד בצע בדיקות.
  • במידה והכל תקין, תנוח עד שהכאב עובר כולו, אלא אם כן אתה מייחל לעצמך שברי מאמץ.
  • תקנה נעלי ריצה טובות ונוחות.
  • נסה להמנע משטחי אספלט, השתדל להיות על חול מהודק או שביל כורכר.
  • בהדרגה! תתחיל תכנית אימונים הדרגתית של ריצות אחרת אתה תסבול מכאבים נוספים וככל הנראה משברי מאמץ.
במידה ולא "חווית" ריצות ארוכות עד כה, זה ממש ממש לא הזמן לנסות אותן, לאחר שתהיה מוכן, הגע לזה בהדרגתיות.
לאחר שתהיה מוכן, כמו שאמרו מלמעלה ^^ נסה לשלב אימונים שונים (טמפו, אינטרוולים...).

- המון הצלחה לך! וכל הכבוד על המעבר בגיבוש.

לא ארוך, לא קצר
לא קשה, לא קל

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:55

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר