לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2005, 21:34
  Scylla Scylla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי bugtti שמתחילה ב "גם זה ברור לי.... :)"

מהיכרות עם כמה אנשים שהתקבלו לקורס טיס אני אנסה לעזור לך.

טייסים באופן כללי הם אנשים חכמים שלא חורשים, אבל הם לא מופרעים כמובן, מהאנשים שיהיו בפיזיקה וילמדו רק לפני המבחן.

אלו אנשים שיהיו להם תחומי עניין אחרים מעניינים ותחביבים, אנשים חברותיים, מקובלים באופן יחסי, שלא מחפשים חיים קלים אבל מצד שני גם לא כאלה שעשו הכל בשביל להגיע לטיס!
אנשים קלילים יחסית, זורמים ובעיקר איכותיים מכל בחינה, אנשים שיוכלו להתחבר גם עם ערס וגם עם חננה, מהסוג אנשים שאתה תרצה שיהיו איתך ביחידה, הם לא צהובים לגמרי, הם יריצו צחוקים קצת באוהל על המפקד, אבל הם עושים את המוטל עליהם ולא עושים צחוק שצריך להיות רציניים.

ככה אני לפחות חושב מהאנשים שאני מכיר...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-10-2005, 09:20
  ace23 ace23 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
אני מכיר טייסי F-16 מטייסת של אדם שאני מכיר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bugtti שמתחילה ב "טיפוס לטייס"

ורובם לא עוברים את ה-1.70. טייסים הם אנשים פשוטים בעלי יכולות גבוהות בפיזיקה ובעלי יכולות להתמודד במצבי לחץ אטמוספרי גבוה, כמו גם רכישת יכולות להפעלת כלי טייס מהר יחסית.

אך אותו הבר גם ניתן להגיד על המשרתים במטכ"ל ובשייטת שהם בעלי כושר גופני מדהים ויכולות לחימה מהטובות שיש. בעלי כושר להיכנס עמוק לתוך שטח האויב ללא ההגנה של כלי טייס משוריין שבו הם יושבים ולצאת לאחר שהמשימה הושלמה.

הכל תלוי בצורה שבה אתם רוצים להציג את הדברים. טייס הוא אדם פשוט,בעלי יכולות מסוימות שהופכות אותו מתאים לעבור קורס טייס. כמו שאדם אחר יהיה חזק פיזית ומנטלית ויוכל לעבור מסלול של השייטת או של שלדג.

אני מכיר מספר אנשים שהתחילו באוגוסט (או יולי לא זוכר מתי התחיל) את קורס טייס ורובם ככולם לא הכי מקובלים, לא האנשים הכי טובים, לא הכי שנונים ולא ממש גבוהים וחסונים אבל הם אלה שנמצאו מתאימים להתחיל קורס טייס.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:54

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר