03-11-2005, 12:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.06.05
|
|
|
כמה קשקושים בתגובה אחת...
מרוב השטויות שכתבת אני לא יודע מאיפה להתחיל...
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ga02
אני שונא כל דבר שקשור בדרך זו או אחרת למשטרת ישראל כי בתכלס במקום להגן עלינו הם עושים בדיוק ההפך
|
המשטרה לא מגינה עליך? תזכור את זה בפעם הבאה שיעצרו את רוזנשטיין או איזה ראש משפחת פשע, שרוב הסיכויים שתמות בגלל ניסיון התנקשות בהם. או שיעצרו עוד רוצחים, גנבים, אנסים, פדופילים (שאין שום סיבה שלא יפגעו בך) מלביני כספים, מסיתים, מבריחי סמים, סוחרי סמים, מופרעים על הכביש ועוד ועוד.
וזה רק בתחום מדינת ישראל, אני עוד לא דיברתי על מג"ב (שגם שייכים למשטרה) שמסכלים המון פיגועים ומחבלים שאולי בדרך לעיר שאתה גר בא.
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ga02
הם אנשים בלי לב ובלי כלום אין להם מוח אלא רק כוח שהם עושים משהו לא בסדר אז הם מטטאים הכל מתחת לשטיח יפה וזהו אין חקירות אין כלום כל השוטרעים זכאים גם אם הם רצחו מישהו
|
תראה זה שהם בטח סגרו לך איזה מסיבה ומאז אתה מעוצבן עליהם זה לא אומר שאין להם מוח, אם כבר לך המוח חסר עם כל ההתבטאויות הללו שממש לא גורמים לנו להאמין שאתה התברכת בכמות IQ גדולה (או אפילו בינונית). ושמת לב שאתה סותר את עצמך? אם הם מטאטאים הכול מתחת לשטיח, אז איך אתה בדיוק יודע על זה? תן דוגמה אחת על מקרים כאלה שקרו מתישהו. לכתוב סתם דברים מטומטמים זה לא חוכמה, אבל להביא דוגמאות שקרו במציאות זו הבעיה.
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ga02
תסביר לי איך זה הגיוני שבמדינת חוק יש מצב כזה שיעצרו מישהו בלי הוכחות ויכניסו אותו למצער על משהו שהוא לא עשה????
|
שוב אתה מקשקש ומקשקש ולא נותן שום דוגמאות שקרו, אני מוכן להתערב עכשיו, שמקום המדינה לא התרחש אפילו מקרה אחד שאדם הלך לכלא בלי הוכחות שיכניסו אותו לשם. ואתה מראה את הבורות שלך יותר, כי כדי שבן אדם יכנס למעצר, בית המשפט צריך להכניס אותו לשם, ואתה באמת חושב שמערכת המשפט המאוד מאוד סלחנית כלפי פושעים, תכניס בן אדם לכלא ללא הוכחות? אם ענית כן, אז אתה מפגר!
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ga02
כניראה שבארץ הכל חופשי ולמשטרע יש חוקים משלה והיא עושה מה שבא לאיזה קצין בשטח לעשות
|
למשטרה אכן יש חוקים, חוקים של מדינה דמוקרטית! אז אם אתה לא מכיר בחוקים הללו, ובנציגי המדינה שאוכפים אותם, מה זה בדיוק אומר עליך?
אז לפני שאתה מתחיל לכתוב בלי שום עובדות מוצקות, עדיף פשוט שלא תכתוב כי זה לא מוסיף לך כבוד.
ובפעם הבאה שהמשטרה תסגור לך מסיבה או שתעצור אותך על עישון סמים, אל תוציא את התסכול שלך עליה. כפוי טובה אחד.
|