לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-11-2005, 02:18
צלמית המשתמש של בלגני
  בלגני בלגני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.05
שלח הודעה דרך ICQ אל בלגני
הודעה לה TINKY-WINKY וga02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TINKY-WINKY שמתחילה ב "עזרה!!! בהעלאת סמלים של כל היחידות+שאלה על גבעתי"

דבר ראשון לטינקי וינקי, שמע, זה שראיתה כמה חברה זה לא אומר שכל מג"ב ככה יש מבין?!?!?! כוס סוקה בלאט, ולטמבל השני, בונא יחתיכת אפס מפגר מי אתה ביכלל שאתה שופט את מג"ב?!?@?!? אהה יזבל?? אתה נימצא איתם לילה לילה בשמירות בקור? אתה יוצא איתם למבצעים? אתה ביכלל מכיר מגבניקים או שאתה מושפע משמועות??? אה?!?! מג"ב שיום יום שומרים על התחת השמן שלך בשטחים רק בישביל שלא יכנס איזה מחבל לארץ ויפוצץ לך תראש, ושאתה נימצא באיזה מיצעד וכמה מניאקים באים לידפוק לך מכות, מי שומר עליך אז אהה?? ימפגר אז מי אתה שתגיד שהרמה השיכלית שלהם נמוכה אההההה?#!@?#$&@!?#& מי אתה ?!?!?!

"והאנשים טובים לנו מאוד....חומה היו לנו לילה וגם יומם..." שמואל א'.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-11-2005, 11:45
  ga02 ga02 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
יא אידיוט
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי בלגני שמתחילה ב "הודעה לה TINKY-WINKY וga02"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בלגני
דבר ראשון לטינקי וינקי, שמע, זה שראיתה כמה חברה זה לא אומר שכל מג"ב ככה יש מבין?!?!?! כוס סוקה בלאט, ולטמבל השני, בונא יחתיכת אפס מפגר מי אתה ביכלל שאתה שופט את מג"ב?!?@?!? אהה יזבל?? אתה נימצא איתם לילה לילה בשמירות בקור? אתה יוצא איתם למבצעים? אתה ביכלל מכיר מגבניקים או שאתה מושפע משמועות??? אה?!?! מג"ב שיום יום שומרים על התחת השמן שלך בשטחים רק בישביל שלא יכנס איזה מחבל לארץ ויפוצץ לך תראש, ושאתה נימצא באיזה מיצעד וכמה מניאקים באים לידפוק לך מכות, מי שומר עליך אז אהה?? ימפגר אז מי אתה שתגיד שהרמה השיכלית שלהם נמוכה אההההה?#!@?#$&@!?#& מי אתה ?!?!?!

דבר ראשון סתום את הפה שלך כי אני יודע מה שאני מדבר ואני מכיר גם גברים וגם נשים שמג"ב והם סיפרו לי בדיוק את הרמה ההשכלתית שם ובמקרה גם דוד של חבר שלי הוא איזה מפקד שם ככה שאני יודע דברים ולא אומר סתם
עכשיו לעניין אחר
אני שונא כל דבר שקשור בדרך זו או אחרת למשטרת ישראל כי בתכלס במקום להגן עלינו הם עושים בדיוק ההפך הם אנשים בלי לב ובלי כלום אין להם מוח אלא רק כוח שהם עושים משהו לא בסדר אז הם מטטאים הכל מתחת לשטיח יפה וזהו אין חקירות אין כלום כל השוטרעים זכאים גם אם הם רצחו מישהו
תסביר לי איך זה הגיוני שבמדינת חוק יש מצב כזה שיעצרו מישהו בלי הוכחות ויכניסו אותו למצער על משהו שהוא לא עשה????
מה אנחנו עולם שלישי??
כניראה שבארץ הכל חופשי ולמשטרע יש חוקים משלה והיא עושה מה שבא לאיזה קצין בשטח לעשות
אם אתה לא מאמין לי אתה מוזמן לפנות אליי באיי סי קיו אני יציף אותך בסרטים ותמונות של "החברים" שלך ואז אולי הדעה שלך תישתנה
ישן 03-11-2005, 12:28
  desert_oasis desert_oasis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.06.05
כמה קשקושים בתגובה אחת...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ga02 שמתחילה ב "יא אידיוט"

מרוב השטויות שכתבת אני לא יודע מאיפה להתחיל...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ga02
אני שונא כל דבר שקשור בדרך זו או אחרת למשטרת ישראל כי בתכלס במקום להגן עלינו הם עושים בדיוק ההפך

המשטרה לא מגינה עליך? תזכור את זה בפעם הבאה שיעצרו את רוזנשטיין או איזה ראש משפחת פשע, שרוב הסיכויים שתמות בגלל ניסיון התנקשות בהם. או שיעצרו עוד רוצחים, גנבים, אנסים, פדופילים (שאין שום סיבה שלא יפגעו בך) מלביני כספים, מסיתים, מבריחי סמים, סוחרי סמים, מופרעים על הכביש ועוד ועוד.
וזה רק בתחום מדינת ישראל, אני עוד לא דיברתי על מג"ב (שגם שייכים למשטרה) שמסכלים המון פיגועים ומחבלים שאולי בדרך לעיר שאתה גר בא.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ga02
הם אנשים בלי לב ובלי כלום אין להם מוח אלא רק כוח שהם עושים משהו לא בסדר אז הם מטטאים הכל מתחת לשטיח יפה וזהו אין חקירות אין כלום כל השוטרעים זכאים גם אם הם רצחו מישהו

תראה זה שהם בטח סגרו לך איזה מסיבה ומאז אתה מעוצבן עליהם זה לא אומר שאין להם מוח, אם כבר לך המוח חסר עם כל ההתבטאויות הללו שממש לא גורמים לנו להאמין שאתה התברכת בכמות IQ גדולה (או אפילו בינונית). ושמת לב שאתה סותר את עצמך? אם הם מטאטאים הכול מתחת לשטיח, אז איך אתה בדיוק יודע על זה? תן דוגמה אחת על מקרים כאלה שקרו מתישהו. לכתוב סתם דברים מטומטמים זה לא חוכמה, אבל להביא דוגמאות שקרו במציאות זו הבעיה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ga02
תסביר לי איך זה הגיוני שבמדינת חוק יש מצב כזה שיעצרו מישהו בלי הוכחות ויכניסו אותו למצער על משהו שהוא לא עשה????

שוב אתה מקשקש ומקשקש ולא נותן שום דוגמאות שקרו, אני מוכן להתערב עכשיו, שמקום המדינה לא התרחש אפילו מקרה אחד שאדם הלך לכלא בלי הוכחות שיכניסו אותו לשם. ואתה מראה את הבורות שלך יותר, כי כדי שבן אדם יכנס למעצר, בית המשפט צריך להכניס אותו לשם, ואתה באמת חושב שמערכת המשפט המאוד מאוד סלחנית כלפי פושעים, תכניס בן אדם לכלא ללא הוכחות? אם ענית כן, אז אתה מפגר!

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ga02
כניראה שבארץ הכל חופשי ולמשטרע יש חוקים משלה והיא עושה מה שבא לאיזה קצין בשטח לעשות

למשטרה אכן יש חוקים, חוקים של מדינה דמוקרטית! אז אם אתה לא מכיר בחוקים הללו, ובנציגי המדינה שאוכפים אותם, מה זה בדיוק אומר עליך?

אז לפני שאתה מתחיל לכתוב בלי שום עובדות מוצקות, עדיף פשוט שלא תכתוב כי זה לא מוסיף לך כבוד.
ובפעם הבאה שהמשטרה תסגור לך מסיבה או שתעצור אותך על עישון סמים, אל תוציא את התסכול שלך עליה. כפוי טובה אחד.
ישן 03-11-2005, 14:57
  hakavkazi hakavkazi אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 13.09.05
ga02טוב,אז ככה...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ga02 שמתחילה ב "יא אידיוט"

תשמע,מר בחור...גם לי יש חברים במג"ב והיו לי דודים במג"ב,אחד מהם עדיין כרגע מדריך לוט"ר ששמרו יומם וליל אם זה במערת המכפלה,קלקיליה,חברון,בית-לחם ואיפה שאתה לא רוצה...ואחד הדודים שלי שהיה לוחם מג"ב נפצע בעת פעילות מבצעית והוא מוכר כנכה צה"ל...ואתה יודע למה זה...?!הוא נפצע במטרה להגן עלייך ולהגן על המדינה הזאת.
משטרת ישראל ומג"ב,שלהזכירך,היא הזרוע המבצעית של משטרת ישראל עושה דברים שאתה בכלל לא יכול לתאר לעצמך!!!
להגיד שהם משתמשים בכוח ולא במוח!? אוייש נו באמת...פעם הבאה לפני שאתה זורק משפטים חסרי כל בסיס תחשוב קצת,מאוד מומלץ.
יש סטיגמה על כל יחידה וגם על מג"ב,נכון.
במג"ב יש לוחמים-נטו! וזה לא משנה אם הם חכמים,טיפשים,מכוערים,יפים או לא יודע מה...העובדה היא שהם בחרו להגיע ליחידה תוך כדי סיכון חיים במטרה להגן על מדינת ישראל ואזרחיה!
מג"ב מהווה חלק נכבד ביותר מהניסיון למגר את הטרור בכל מקום אפשרי...
הפלוגות המבצעיות של מג"ב,הימ"ס שעושים דברים שאתה פשוט לא יכול להאמין,היס"מ ועוד יחידות במג"ב...אז אנא ממך,בפעם הבאה במקום להשמיץ את משטרת ישראל ואת מג"ב אז תחשוב קצת...לא הרבה...שלום.

נערך לאחרונה ע"י hakavkazi בתאריך 03-11-2005 בשעה 15:14.
ישן 03-11-2005, 08:33
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
מגעיל די נמאס ומגעיל לי!.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי חולה-ספורט שמתחילה ב "גועל נפש אנשים פה בפורום"

טוב כיוון שהאשכול נגרר לירידה לפסים אישיים אני בתקווה שהוא יינהל מהר ככל האפשר.

תעודת עניות לאותם משתמשים שהסכימו לרדת ברמתם כדי להגיב תגובה טיפשית במקוםדיפלומטית עם הסברים רע מאוד.

עד שמישהו כאן לא ייקבל חסימה על השטויות אף משתמש לא יירגע ויפסיק לקלל משתמשים חופשי.

מסכים איתכם שהמשתמש בהביעו ביקורת על מג"ב ראה אותה מנקודת ראייתו האישית ועל סמך שמועות חסרות שחר שעליהן הוא ביסס את דבריו אז מחמת הספק אני נמנע מלהגיד מה אני חושב על אנשים כאלו.

להבא למדו להתעלם לא צריך להתלהם על כל דבר שמשתמש אומר יש דרך להסביר את הדברים הללו גם בשפה יפה.

דברים כגון קללות וגידופים וירידות לפסים גוררים אחריהם סגירת חשבונות באשכולות אחרים כך שזה לעולם לא נגמר וחבל!.

מקווה שהבהרתי את עצמי בלגני והמשתמש האחר שירד גם כן לפסים אישיים.

נ.ב. לא כל הצפוניים שומעים מוש בן ארי עוד סטריאוטיפ.

ישן 03-11-2005, 14:40
צלמית המשתמש של בלגני
  בלגני בלגני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.05
שלח הודעה דרך ICQ אל בלגני
יאללה עכשיו תורי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TINKY-WINKY שמתחילה ב "עזרה!!! בהעלאת סמלים של כל היחידות+שאלה על גבעתי"

קודם כל תגובה לפומי : תשמע כשבן אדם שלא מבין כלום מהחיים שלו סתם ניתפל לחייל שאני אוהב שיש לי שם חברים ומישפחה ואני עוד חודש הולך להיות שם, וכן חייל שכל הזמן עובד לשמור עליו, זה מרגיז אותי זה מרתיח אחו שרמוטה, ככה שעכשיו אני מיסתכל על התגובה שלי ואני נותן לעצמי פידבק! כן כל הכבוד לי.

עכשיו לdesert_oasis : אחי רשמתה דברים כל כך נכונים, אני לא צריך להוסיף על התגובה שלך חצי מילה רק לחזק את דברייך, רואים שאתה כן חי על הכדור הזה ויודע מה קורה סביבך,

ולga02 : תשמע ימעפן אחד מאיפה הוצאתה את התגובה הזאת אלוהים ישמור מאיפהההה?!? כמה שטויות אלוהים, תגיד אתה חי רק בתוך החדר שלך ליד המחשב? אתה לא רואה חדשות ליפעמים? אתה יוצא ליפעמים החוצה?

יאללה זהו, רק מילה לסיום, יש בפורום הזה אנשים מגעילים חבל על הזמן שמוצאים לי תחשק לכתוב פה,
אבל אז באים אנשים עם ראש על הכתפיים שמראים לי שעוד יש פה אנשים שפויים,
הרב שפויים

"והאנשים טובים לנו מאוד....חומה היו לנו לילה וגם יומם..." שמואל א'.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר