לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-11-2005, 21:01
  anshobi anshobi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.05
מגעיל מיונים, תפקידים ועוד שאלות הקשורות לבעלי פרופיל 72

שלום לכל באי הפורום!!!

אז ככה רציתי להתייעץ עם מי שיודע לגבי אדם(זכר) ולו פרופיל 72 ללא יכולת להעלות אותו ונתונים לקצונה ( מבחינת הקב"א דפ"ר ) וכו'.

השאלות:

1. אם אדם מציין במנילה כי הוא לא רוצה שריון ופיקוד העורף כלל. בשריון ותותחנים הוא אינו יכול לשרת מסיבות רפואיות הקשורות במקום סגור אבק וכו'. אותו אדם ביקש מודיעין שדה אך לפי מה שהולך פה כנראה שזה רק לבעלי פרופיל 82+. אז מה שנשאר זה מ"כ טירונים. יש מצב לקבל את זה בהנחה שזה קיבל דירוג נמוך מאוד 1/2 ?

2. איזה זימונים לתפקידים יכול אדם עם נתונים אלה לבקש לקד"צ (חוץ מנהיגה - הוא לא בכיוון בכלל)? יש לכם רעיון לתפקיד טוב?

3. מישהו קבל / יודע שיקבל מכתב של קצונה ייעודית בחודש הקרוב? הוא ממש לפני שליחת בקשה לקבל קצונה ייעודית ומיונים וכל זה... יש מצב שיתנו לו תשובה חיובית? ואם כן אז למה מהארבעה שקיימים?

4. באיזה חיילות/תפקדים אנשים (גברים) שיש להם פרופיל 72 עושים טירונות 02 ולא 03? (חוץ ממודיעין)

5. יש לכם רעיון לתפקיד טוב שאפשר לבקש בכלל ? (לא בכיוון של קרבי כי אין לאותו אדם ממש אפשרות בגלל הפרופיל - הכל נפסל: גבעתי גולני חי"ר סיירות..... לצערינו ולכן אם כבר אז לתת שירות טוב בעורף לפחות ולהרגיש טוב שהוא לפחות נותן 100 אחוז בשלוש שנים שלו ולא להיות סמב"ס בתקן של תומך לחימה...)

6. אם הגעתם עד כאן אז תודה על התשומת לב וערב מצויין שיהיה לכם!!!

נערך לאחרונה ע"י anshobi בתאריך 09-11-2005 בשעה 21:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-11-2005, 22:47
  משתמש זכר פומי פומי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "מיונים, תפקידים ועוד שאלות הקשורות לבעלי פרופיל 72"

אז ככה,

1. אם לא דירגת גבוה את היח"ש, וסימנת את שאר האפשרויות שלך בתור 1\2, רוב הסיכויים שתראה קצין מיון. אין הרבה סיכויים שתקבל תפקיד כלשהו אם סימנת אותו בתור 1-3, ואם כל המנילה שלך ככה, אז פי כמה וכמה יותר. לכן, שולחים זימון לקצין מיון, והוא ביחד איתך ממלא מנילה חוזרת ע"פ העדפותיך והתרשמותו ממך.

2. אני יודע שאני קיבלתי קשר"גים ונהיגה בתור קד"צים עם פרופיל 72.

3. אין לי מושג. מתגייס עוד 3 שבועות וקצת.

4. כל דבר חוץ מיח"ש (אולי עם פרט על מ"כ טירונים, למרות שאני לא רואה סיבה לכך).

5. אין כל כך אפשרות "לבקש", זה יותר בכיוון של בחירה מתוך מה שהצבא יציע לך. הבנאדם יכול לנסות מגוון מסלולים, אשר חלקם מפורטים בקד"צ, חלקם עורפיים כגון מ"כ טירונים, וכו'. עם זאת, אני דיי בטוח שאם אותו אדם סימן את רוב המנילה שלו בהעדפות נמוכות, הוא יראה קצין מיון טרם גיוסו, אשר ינחה אותו לפי נתוניו של המלש"ב.

6. ערב טוב ובהצלחה.

ישן 09-11-2005, 23:32
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי anshobi שמתחילה ב "מיונים, תפקידים ועוד שאלות הקשורות לבעלי פרופיל 72"

אני פחות או יותר באותו מצב של מי שאתה מברר לו את הדברים. חבל שהמנילה שהוא מילא הייתה ככה כי יכול להיות שיתנו לו שיריון או תותחנים, אלא אם כן יש לו אישורים רפואיים שמונעים ממנו לשרת שם. מיונים של קצונה ייעודית היו באוגוסט, ומתגייסי מרץ כבר לא יקבלו עוד זימונים לקצונה ייעודית. רוב בעלי פרופיל 72 עושים טירונות 03 , אם יש אישורים רפואיים, יש הקלות ופטורים. המקום היחיד שעושים בו טירונות 02 זה בסטילים ולהגיע לשם צריך לבקש גיבוש (אם יש סעיף פוסל אז אין אפשרות להגיע לשם). אני באופן אישי ביקשתי מיונים לפקח טיסה , ואמרו לי שהנתונים שלי מתאימים ( לא מובן כי יש לי 72 כשדרוש פרופיל 64 ומטה), אז אני מחכה לתשובה בינתיים. אם לא לפקח טיסה, סביר להניח ללוחם חילוץ של פיקוד העורף.באופן כללי לאותו אדם שיש לו פרופיל 72 נחשב כקרבי לכל דבר. זה שבמנילה הוא ציין שהוא לא מעוניין בשום דבר זה כבר לא טוב כי זה נראה בעיני הצבא כאילו אין לאותו אדם העדפה לשרת ביחידה מסוימת, אז הצבא יתן לו תפקיד שבו צריכים הרבה כוח אדם שזה תותחנים או נ"מ. זה יהיה אולי קצת בעייתי לשרת כג'ובניק, כי יש לו פרופיל קרבי והצבא לא מוותר בקלות על קרביים. קצין מיון לא יעשה ניסים אלא הוא יציע תפקידים קרביים אחרים או תפקידים עורפיים לא איכותיים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר