לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2005, 15:03
צלמית המשתמש של DrTempi
  DrTempi DrTempi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.03
אתה רוצה תגובה רצינית.. הנה לך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי G_UNIT שמתחילה ב "פדופילים אנסים וכל הסוטים האלה"

זה אנשים חולים, כל האנסים האלה, המתעללים והפדופילים, שהרבה פעמים מצליחים להתחמק מהעונש הראוי בכל מיני דרכים.
אם אתה שואל אותי אף עונש לא יכול לכפר על המעשה שלהם ולתקן את הנזק שהם גרמו. לכן הם צריכים להיענש בעונש החמור ביותר שאפשר לתת להם. אולי נראה לך (במיוחד אם מישהו קרוב אליך נפגע מטיפוס כזה) שצריך להתעלל בהם בחזרה או משהו אבל תכלס זה לא יעזור, סתם יהיה לך עוד אזרח מסכן.
צריך פשוט לשים אותם בכלא לתקופה ארוכה ארוכה ארוכה, חלק ממנה בבידוד אפי', מספיק ארוכה שישכחו מה זה חברה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/birthday.php?date=27/04/1986]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2005, 08:20
  kapuchkes kapuchkes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.04
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי jointelmen שמתחילה ב "עין תחת עין שן תחת שן!"

לדעתי אנסים פדופילים ושאר מרעין בישין הם אנשים עם בעיות נפשיות חמורות!
המדע היום מפותח מאוד ואת הבעיות האלה אפשר לפתור לאחר טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי הכולל שימוש בתרופות.
מאוד חורה לי לראות התבטאויות כמו שראיתי באשכול הזה כי הפתרונות שהצעתם לא משרתות את המטרה אלא מוסיפות כאב מיותר ומרחיקות אותנו מלבוא לידי פתרון הבעיות החמורות האלה.
אל תבינו אותי לא נכון, ליבי ליבי עם אותם הקורבנות שעברו את החוויה הנוראה שתלווה אותם כל החיים (אגב גם את הבעיה הזאת אפשר לרפא בעזרת טיפול).
אני לא חושב שעונש הוא מה שיגרום לאנשים האלו להביע חרטה ולהבין את חומרת המעשה שעשו. יש עניין לתת עונש כדי לרצות את משפחת הקורבן אבל זה לא העניין כרגע.
התבטאויות כמו שקראתי באשכול הזה הן ילדותיות ונובעות מחוסר הסתכלות כוללת על המציאות.
בעיות צריך לפתור ולא לשבור! אם חיי הנישואים בבעיה, ישר מתגרשים?! אם המחשב מקולקל, ישר זורקים לזבל?! לצערי, בני האדם היום לא מפנימים את הבעיות ומנסים לפתור אותן אלא ומחפשים רק פתרונות מיידיים.
בכלל זה אני רוצה להעלות עוד בעיה שאני רואה אותה כחמורה לא פחות- הצהרת אדם על היותו הומוסקסואל.
לדעתי ההבדל היחידי שבין פדופילים ואנסים לבין הומוסקסואלים הוא שההומוסקסואלים לא מפריעים לחייהם התקינים של שאר בני האדם לעומת הפדופילים והאנסים שכופים על קורבנותיהם לשתף עמם פעולה ללא רצונם. ובעולם הפולרליסטי שאנו חיים בו היום- כל מה שלא מפריע לי אישית, מקובל. לכן יש גינוי רב נגד תופעות האנסים והפדופילים, מאחר וכל אדם חושש שאחד מקרוביו יפגע מהם. ובאשר להומוסקסואלים, ההתיחסות של בני האדם לא שוללת תופעה זו כיוון שהיא לא נוגעת לאדם הפרטי.
המשותף שבין אנסים פדופילים והומוסקסואלים הוא שסטייתם נוגדת את חוקי צלם האדם. בעולם שנברא ע"י אל, כל הפרטים חייבים להיות בהרמוניה לכן לא יכול לכפות אדם על רעהו יחסים שנגד רצונו וגם לא יכול לקיים הומוסקסואל יחסים שאין להם מטרה של חידוש החיים על פני האדמה (=הרמוניה). ההומוסקסואליזם הוא יצר שאינו טבעי לאדם לפי כל קריטריון מדעי ואמוני ולכן הוא סטיה.
את הסטיה של ההומוסקסואלים אפשר לרפא בעזרת טיפול בדומה לסטייתם של האנסים והפדופילים.

אינני דוגל במלחמה פיזית כנגד תופעות אלו, אלא במלחמה תודעתית ע"מ לתקן ולא לשבור!

אשמח לתגובות אשר ינומקו בצורה בוגרת ולא מתלהמת כמו שנכתבה כאן עד עתה.

תודה.

ישן 11-11-2005, 09:36
  kapuchkes kapuchkes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.04
כודם כל אני מצטער על ההודעה הקודמת
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "קודם כל אני מציע שתרגע ותחשוב לפני שאתה מוציא"

היא היתה נראית לי כמו הודעה של אדם שלא מוכן להקשיב ופוסל ישר את דעת חברו.

קודם כל אני שמח שעל דבר אחד אנחנו מסכימים- שאפשר לגרום להומוסקסואלים להפסיק "לאהוב" את בני מינם.

אכן, אני מאמין באלוהים ואני גם מאמין שכל בריאתו היא מעשה חושב ששכלנו הקטן לא יכול לתפוס. ומתוך כך אני מאמין שלכל יש תכלית כולל לאיברי האדם אך יש אנשים שמשתמשים באיברים לצורך שלא לו הם נועדו. לדוגמא: הרגליים נועדו ללכת. איך יראה בעיניך אדם שישתמש ברגליים למטרות אחרות? אם אדם ישתמש ברגליו כדי לתת בעיטות לאנשים ולהכאיב להם? האדם הזה עושה זאת מתוך בחירה אך פוגע בזולת לכן דומה הוא לאנס/פדופיל שגם הוא עושה זאת מתוך בחירה אך פוגע בזולת. ויש אנשים שיגידו לכלוא אותו או להמית אותו אך אני טוען שיש לרפאו.
אך אם אדם יעשה בעזרת רגליו, מתוך בחירה כמובן, את הפעולות הנועדות ליידים? יראה בעיניך תמוה וטיפשי שהרי לא נועדו הרגליים לעשות כן. אנשי מקצוע יקראו לו חולה נפש. הוא עושה זאת מתוך בחירה והעניין לא פוגע בזולת לכן דומה הוא להומוסקסואל שמשתמש באיבריו שלא למטרתם (הולדת ילדים) אך אינו פוגע בזולת.
מציאת הפתרון לאדם הראשון (הדומה האנס/פדופיל) היא נזקקת למען שלום הציבור ולא למען המטרה של ריפוי בני האדם החולים.
מציאת הפתרון לאדם השני (הדומה להומוסקסואל) היא למען מטרת ריפוי בני האדם החולים וגם למען מטרת התפתחות הגזע האנושי (הולדת ילדים- המשכיות הדורות)

לכן לדעתי יש לרפאו מחוליו זה.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות!

ישן 12-11-2005, 23:31
  Propaganda Propaganda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.03
כל פושעים, לא רק אנסים וחולים למיניהם.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי G_UNIT שמתחילה ב "פדופילים אנסים וכל הסוטים האלה"

לדעתי יש להבדיל בין שני סוגי פשעים
פשע בכוונה ופשע ש"ברח"
מה זה פשע שברח?

ראית מישהו עם חברה שלך הכנסת לו קצת מכות. לדוגמא, זה דבר שיכול לקרות ולא אומר שאתה איש רע או שאין לך כבוד לחוק.

פשעף זה כל פשע שנעשה בכוונה, דקרה אונס רצח גניבות אלימות התעללות אפילו מילולית וכל אלה. מי שעושה את הדברים האלה, אין לו כבוד לבני אדם ולחברה ולכן לחברה לא צריך להיות כבוד אליו, נשמע פייר?

אז מה זה אומר?

שעל פשע מכווון יש לתת דין חמור,מאסרים חופשי וקציני מבחן על כל פיפס, זה לא יכול להיות שערסים קטנים, שלא רוצחלים אבל מביאים מכות ומאמלילים רבים וטובים יסתובבו ולא ינתן על כך דין.

לדעתי אסור להקל בעונשם.
לגבי פשעים חמורים כמו אונס\רצח\התעללות\אלימות קשה\מרמה במשרות ציבור :
מאסרי עולם, לכולם. אבל צריך להזהר ולא לתת דין חמור מאוד אלא אם כן יש ראיות חותכות. כי קרה לא פעם ולא פעמיים שתמימים הואשמו ונכלאו על אונס שלא ביצעו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:24

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר