לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-11-2005, 23:10
  ProphecY ProphecY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ky86 שמתחילה ב "כמה דברים"

איך אתה יודע מה הם עושים? אני שאלתי את השאלה הזאת והתשובה שקיבלתי היא שהם עושים עבודה של גדוד. אם יש לך מידע ממקור מהימן אני מוכן לשמוע. פלס"ר שריון הוא לא פלס"ר בנוסח קומנדו כמו פלס"ר חי"ר הוא לא עובר לא קורס לוחמה זעירה ולא קורס לוט"ר. הוא מתמחה בסיור לכוחות שריון.

אמרתי שפלס"ר אומרים שלום לטנקים, לי מי שמנסה להתקבל לפלס"ר.
מי שעובר לא יהיה טנקיסט, בגלל זה זה לא שחור ולבן כמו בחי"ר שלא מוותרים על שום דבר חוץ מהוויות הגדוד.

אולי התנאים בבא"ח גולני יותר טובים, אבל לגבי היחס,המשימות היותר מגובנות וכו' אתה צריך להיות בשתי המקומות כדי להעיד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-11-2005, 02:55
  Johny007 Johny007 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.05
אני לא מעוניין בפלס"ר הזה...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ProphecY שמתחילה ב "איך אתה יודע מה הם עושים? אני..."

וזה לא עניין של יותר טוב פחות טוב פשוט אני חושב שזה טיפשי ללכת לפני טנק....במיוחד בימים האלה.....הטנקים זה כבר כלי עם טכנולוגיה גבוהה...מה בנאדם צריך ללכת לפנו? שלא נדבר על זה שהחברה מהפלס"ר שריון רק מציצים מעל גבעה ודופקים להם פגז.....אבל זה בהחלט לא המקום בשבילי.....אם הייתי הולך לחי"ר מה לא הייתי עושה כדי להגיע ליח"טיות אבל אני לא שם.
גם בזמן האחרון כשהתבגרתי קצת התחלתי לחשוב על המוות שהוא חלק בלתי נפרד מהשירות הצבאי של לוחם קרבי וזה לא שאני פוחד אז הלכתי לשריון כדי להיות מוגן בתוך טנק, אלא שללכת לפני מכונת רצח שיכולה לעשות הכל לבד כשאתה זה כלום לידה ושכוח האש שלה הוא כוח אש של גדוד שלם זה באמת באמת עלול להיות מוות טיפשי. אז חבר'ה אל תתפתו ללכת לפלס"ר שריון....אם היינו לפני 50 שנה אז זה היה משהו אחר וגם אז המניע לשירות הצבאי היה שונה, הייתה יותר מוטיבציה, רצון יותר לשמור על המדינה....היום זה הכל עניין של אגו, מיצוי עצמי, דיגום וכאלה....לילה טוב חבר'לך :]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר