18-11-2005, 23:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.10.05
|
|
|
המלצה לחנות מתגייסים
נתחיל בזה שאין לי שום קשר לחנות ושום אינטרס לעזור להם, חוץ מהעובדה שמגיע להם.
היום השלמתי סופית את הציוד לגיוס מה שצריך, וזה לא הרבה.
כמובן שלא הלכתי לריקושט גם בגלל המחירים וגם בגלל שהם דוחפים לך דברים הכי לא נחוצים בעולם.
הלכתי לחנות "מצוק" בכפר סבא עם אבא שלי והייתי בהלם מהשירות ומהמחירים!
נתחיל מזה, שכולם שם נראים כאילו הם היו בקרבי והמוכר שטיפל בי אישית היה ב"מגלן", אני חושב שזה דבר מאוד חשוב!
יחס מאוד אישי, מאוד מקצועי עוזרים לך ומסבירים לך, סבלניים איתך עד שתהיה מרוצה.
דגש חזק מאוד יש אצלהם - הם לא דוחפים לך שום דבר!
רצינו לקנות גופיות והמוכר התעקש שלא נקנה הרבה מראש כי זה מיותר ופשוט מאוד לא צריך.
כמו כן, לא דחף לנו שום שטויות, לא ניסה לחפש ולעבור על כללל הרשימה ולראות שיש הכל, בחנות יש את כל מה שיש בריקושט והוא אמר שאין טעם לדחוף לי דברים לא נחוצים ומה שהוא המליץ האמנתי לו ב100%!
הדברים שקנינו שם זה גופיה תרמית - 90 ש"ח, גופיה מבודדת מפליז - 100 ש"ח, משחת נעליים - 15 ש"ח (נעליים אדומות זה בא בקופסא שונה עם מברשת גם שאר המשחות עולות 5) שתי גופיות ירוקות רגילות שאני לא זוכר כמה עלו, וגרבי מסע ב60 ש"ח (קצת יקר אבל זול מריקושט שעולה 70-80) ממש לא היינו בכיוון של לקנות גרביים אבל הוא המליץ מאוד ואמר והסביר לנו בדיוק את כל היתרונות של הגרביים האלה וסינן כמה בולשיטים שכתובים על האריזה שלא באמת חשובים או קיימים והוא אמר וזה נכון לכל מה שקנינו - צריך בפירוש עוד, וכל חייל יוצא מהצבא עם יותר מגופיה תרמית אחד ויותר מזוג אחד של גרבי מסע, אבל הוא אמר אין טעם לקנות מראש תראה איך זה תתרגל תהנה אם צריך תבוא אח"כ.
עוד יתרון, החנות יחסית לא גדולה, היו שם 3 מוכרים, אין לחץ, המון יחס אישי וכולם כאלה גברים שאתה אומר עליהם אני סומך בכיף ולא איזה מוכר שאתה חושב שהרובה היחיד שהוא ירה בו היה במחשב או רובה מים.
בעקבות כל הבזיזה והניצול של ריקושט, הייתי חייב להציע את החנות הזאת ולהמליץ עליה, אני יודע שרק שם אני אקנה!
*אגב הם פתוחים במוצ"ש במיוחד בשביל החיילים.
מקווה שעזרתי,
אופיר
|