לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2004, 13:03
  Impreza2000 Impreza2000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.04
המון דברים למכירה, חלקי מחשב, סוני ועוד

אז ככה:
מעבד סלרון 366MHZ (המעבד עצמו סוקט 370 ועל מתאם וביחד זה מתחבר לסלוט 1) - אם לא הבנתם פנו אלי - כולל היטסינק עליו ומאוורר - 60 שקל

מעבד פנטיום 3 500MHZ סלוט 1 (עם קרור בגודל הכרטיס ו 2 מאווררים עליו - 150 שקל (אני מוכר אותו אחרי שאני ימצא מעבד אחר כי כרגע אני עובד איתו)

כרטיס מסך ATI RADEON 7000 64M עם DVI ו TV-OUT במצב חדש - 100 שקל (כנ"ל, אני מחפש ג'יפורס 4 ואז אני מוכר את הראדון)

כרטיס קול של קריאייטיב SB (לא 5.1 LIVE)
5.1 רגיל או 4 נראה לי (תבקשו עוד פרטים אני יבדוק) הוא כולל GAME-PORT הוא 35 שקל

כרטיס רשת של 3COM 10\100 - הוא גם 35 שקל

מודם PCI 56K של PINE נראה לי - 20 שקל

מכשיר VCD של SHINCO (אבא שלי הביא מסין) אפשר לשים בו 3 דיסקים, יש לו 2 כניסות למיקרופונים, משמיע גם מוזיקה (בעיקר השתמשתי בשביל המוזיקה, יחד עם שלט אבל כתוב בסינית (אפשר להסתדר), יש רק משהו עם הכפתור שצריך ללחוץ עוד פעם ואז זה פועל, לא משהו רציני. המכשיר - 130 שקל

סוני פלייסטיישן 1 (הקטן), מצב חדש (קורא צרובים, עם ג'וק) + משחקים, שלט 1 - 250

פנטיום 1 - אני צריך פרטים כי חבר שלי מוכר אז מי שמעוניין שיצור איתי קשר כי הוא למכירה (ללא מסך)

עוד תוספות לסוני: יש לי 2 שלטים בבית, 2 כרטיסי זיכרון, אקדח, רובה (משהו חיה, מסין), מקלדת כמו שבקניונים עד ידית כזאת וכפתורים (משהו אדיר ל 2 שחקנים גם), הגה עם דוושות לסוני, עוד מקלדת כזאת לשחקן 1 - זה ממש שווה למי שרוצה כי אין לי מה לעשות עם זה כי אני לא משחק בסוני אז תגידו מה אתם רוצים ואני יביא מחיר ומידע לכל חלק.

מחפש: ג'יפורס 4 128M, מעבד פנטיום 3 סלוט 1 - מינימום 600MHZ

לפרטים: ICQ 159369803 או באימייל - Idan_R@hotmail.com

אני גר בראשל"צ
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר