לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-11-2005, 03:18
  ari1818 ari1818 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ari1818 שלח הודעה דרך AIM אל ari1818 שלח הודעה דרך MSN אל ari1818 שלח הודעה דרך Yahoo אל ari1818
כושר לקראת מוד"ש

היי,
א ככה, אני כבר מזהיר לאלה שהם בעלי לב חלש, זה סיפור מכוער..

אני מתגייס למוד"ש ב29.11 ואני ממש ממש לא בכושר. לפני חצי שנה הייתי שמן לאללה, שקלתי 140 קילו, ודרך כמה דייטות וכל מיני דברים, אני שמח ועומד על 95 היום. אז זה משהו שאומר לי שתמיד יש סיכוי בכל דבר שהוא להשתנו אפילו בצורה הקיצונית ביותר.. אבל, זה לא משנה את זה שאני לא בכושר.

לפני בערך שבועיים היה קטע של חצי שבוע שדחפתי את עצמי בצורה משוגעת. ואז גילתי שזה לא טוב, אמרו לי להרגע קצת ונרגעתי יותר מידי. ובערך לא עשיתי כלום עד עכשיו. היכולות שלי הם בערך (ושוב, זה מכוער): 8 שכיבות שמיכה ואני נופל. וריצה בלי הפסקה, אני יכול להגיע ל500 מטר, אולי טיפה יותר, ואם ירידה, אז בערך ק"מ. שלא נדבר על הזמנים.

כל האנשים שדיברתי איתם אומרים לי שאין לי ממה לדאוג, כי כמה שזה מכוער, בטירונות יצליחו לעשות ממני סוס. אני מסכים, אבל אני חושב שכשחשבו על המשפט הזה, לא חשבו על המקרה החריג שלי. נכון, תמיד יש את גוליבר לדוגמא . וגם תבינו נכון, אני בנאדם שכשיש לו מוטיבציה, אין משו בעולם שיכול לעצור אותי . יש למישהו הערות? עצות? טיפים? דברי רגיעה?

ארי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-11-2005, 12:21
  desert_oasis desert_oasis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.06.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ari1818 שמתחילה ב "עד כמה זה יהיה קשה, כי הבנתי..."

הצבא יודע טוב מאוד איך לאמן אדם שיכנס לכושר עם מינימום פציעות, זה לא אומר שלא תפצע, אבל תסמוך על הצבא שיודע איך להכניס לכושר.
חוץ מזה, אתה לא רץ כל היום, מה עוד שאתה במוד"ש אז בטח גם תלמד בכיתות.
במצב שאתה נמצא עכשיו יהיה לך קשה, אין ספק, ביחוד שיש לך את הבר- אור בתחילת הטירונות, אבל זה לא יהיה בלתי אפשרי. יהיו איתך עוד אנשים שיעברו איתך את הטירונות וסביר להניח שגם הם לא נמצאים בכושר, לכולם יהיה קשה אבל תהיו ביחיד.
הכול גם תלוי בראש שאתה בא לטירונות, אם יש לך מוטיבציה היא יכולה לחפות על העדר כושר.
בקיצר, מאמין שעוד 4 חודשים עם סיום הטירונות אתה כבר תהיה בכושר הכי טוב בחיים שלך.
ישן 22-11-2005, 19:34
  drorron drorron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
טוב אז ככה...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ari1818 שמתחילה ב "זה ממש לא קשור למוטיבציה,..."

חברים שלי התגייסו למוד"ש באוג' והם סיפרו לי בדיוק מה זה...

אז תקשיב טוב, אתה לא יושב כל היום בכיתות ולומד כי אתה עושה טירונות קרבית 04.
והיה להם גם בן אדם אחד ששקל 100 ק"ג... חוצמזה הייתה לו בעיה ברגל ובגלל זה הכושר שלו די נדפק והוא לא ממש הצליח לעמוד בסרגל מאמצים....

אבל המפקדים כל הזמן אמרו להם לדחוף אותו ולמשוך אותו... וכשאתם עושים מד"ס אז תמיד קובעים מישהו שיהיה מאסף וידחוף את כולם...

אני יכול להגיד לך שבר אור סוף שלהם רצו לעשות להם 4 אבל הם התנגדו ממש והמפקדים רצו ש 3 חיילים ישפרו את התוצאות ואז הם ביקשו מתנדבים אז הם נשארו שם 6 שלושה ניסו לעשות תוצאה טובה ו3 שהיו צריכים לדחוף אותם...

בקיצור לא יהיה לך קל. אפשר לומר אפילו שיהיה לך קשה אבל בסופו של דבר אתה תסתדר אין לך מה לדאוג... ותכניס טוב טוב את המשפט שהכל בראש!!!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר