25-11-2005, 15:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.02.05
|
|
לגבי בהל"ץ אתמול חזרתי משם מחזור נוב 05 של חוזרי דח"ש של הנדסה ומוד"ש.
אז ככה, האוכל זוועה השקם ממש טוב יש שם הכול אבל באמת לא תיראה אותו יום מפעמיים בשבוע.
אני לא יודע אם היה שיפור או לא, אבל אנחנו היינו שם שבוע והוא תמיד היה זוועה.
לגבי האוהלים, ישנו באוהלים בגלל ש אוג' 05 עדיין לא עזבו את הבסיס, והם דווקא בסדר ועדיף
לישון באוהלים מאשר בחדרים בגלל הניקיון, השק"שים באמת טובים אבל, אתה לא תרגיש את הקור בערב, אתה תרגיש אותו טוב טוב כשתתעורר, הכי חשוב זה לא לישון בהרבה בגדים כי יכול להיות שתזיע
וכשתצא אתה יכול לחטוף איזה וירוס דיי בקלות.
בחדרים יש תנור, לצערינו הם לא פעלו כשאנחנו היינו שם אבל הם יפעלו כשאתם תגיעו לשם, בכול פלוגה יש מקום להטענה של פלאפונים וכול מה שאתה צריך, רק אל תשאיר שום דבר שם כשאתה לא שם, הכי טוב זה כשאתה שומר ואז אתה תמיד רואה מה קורה.
נכון יש בנות אבל חוץ ממש"קית ת"ש אני לא חושב שהן יהיו בטעם שלך בלשון המעטה 
ואפילו המפקד שלנו התפקע מצחוק כשמישהו מאיתנו אמר בחורילות ^^
ד"א
היה לנו שלושה מפקדים ו מ"מ, המפקדים היו מהנדסה חוץ מאחד, והמ"מ היה ממוד"ש ואני מקווה שתקבל אותו כי הוא המ"מ הכי נחמד שהיה אפשר להכיר שם, ואפילו כשיצאנו משם לא היה לנו נעים בגלל שלא זכרנו לתת לו הקשב מחלקתי כמו שצריך והרוב גם שחכו להצדיע לו כשהוא עובר לידינו...
חוץ מזה הבסיס טוב, שלוש שעות נסיעה מב"ש אוספים אותכם במחנה נתן אבל יסבירו לכם את זה בהרחבה כבר במסדר היציאה הראשון 
בגדים חמים? טרנינג חם לאימון ספורט, ועוד טרנינג חם לשינה אבל לא יותר מידי, גטעקס וחולצה טרמית חובה!
וכמובן עוד בגדים חמים לשעת ט"ש אבל לא יותר מידי שזה לא יטפוס לך יותר מידי מקום בתיק, מספיק סט בגדים אחד לשעת ט"ש כי גם ככה אתה לובש אותו פעם ביום