לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2005, 18:38
  CNX CNX אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 14.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל CNX
שאלה חייב עזרה בקשר לשינוי שיבוץ דחוף...בבקשה.

התגייסתי לפלחה"ץ ב מרץ 05 סיימתי טירונות וקורס ייעודי עליתי לפלוגה הוותיקה שביט והתחלנו בהתנתקות...
לאחר ההתנתקות סוף סוף לאחר שנתיים של ייאוש הצלחתי לשכנע את הוריי שיאשרו לי יחידה קרבית אבל באמת כזאת ויותר מהפלחה"ץ אז ביטלו לי חתימה וחתמו למג"ב בלבד...יצאתי כמובן מהפלוגה והגעתי לבסיס האימונים של פיקוד העורף כאפסנאי והגשתי 55 כולם אישרו לי אותו המפקד הישיר מפקד הבסיס והשלישות הפיקודית וזה דיי נדיר אצלנו אך הבקו"ם דחה...הלכתי למטה של מג"ב לנסות לקבל משיכה משם הם בדקו את הנתנים והתלהבו מהם ומהמוטיבציה אך בלי ויטמין פי אין קומבינות אבל אמרו ברגע שאני מגיע לבקו"ם משם מושכים אותי.
הגשתי 55 פעם שנייה דחו לי אותו גם נעזרתי בקצינת פניות ,לשכת מפקד הבקו"ם,לשכת הרמטכ"ל והגשתי כבילה היא הגיע אל הנציב והוא לא מוכן להתערב אז דחה לי אותה יענו המצב הוא כזה שהגורם הכי בכיר בקטע הזה שלל לי את הקשה מה אני יכול עוד לעשות אני סובל פה בבסיס כמו מטורף אין חברים היחס חרא ומשפיל מצד הסגל ברגע שאתה לוחם ונהיה ג'ובניק זה תסכול למי שרוצה קרבי.

יש הצעות?אני כבר 3 חודש פה וסובל כמו שלא סבלתי בחיים ואני חייב פיתרון דחוף. יש לי רובאי 5 אז הטירונות זה לא בעיה ולגבי מחזור זה לא בעיה רק שיסכימו מה עליי לעשות?
בבקשה עזרה ודחוף מקווה לטוב.

נערך לאחרונה ע"י CNX בתאריך 29-11-2005 בשעה 18:47.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2005, 14:02
  CNX CNX אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 14.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל CNX
זהו בעצם כמו גדוד...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "מה זה פלחה"צ? מצטער על הבורות"

3 פלוגות מרכיבות אותו...שביט הראשונה חץ השניה ורותם השלישית.
פלחה"ץ=פלוגת חילוץ והצלה בזמן חירום מתערבים בחילוצים שונים ומגוונים.
בזמן שיגרה יש קו אחד ביטוניה שזה רמאללה וקציעות זה כלא לאסירים ביטחוניים ואנחנו שומרים במגדלים. תמיד פלוגה אחת באימון ושניים תופסות כל אחת ,אחד מהקווים.
טירונות 03 עם התותחנים ואחריי כן השלמה ל 05 חי"ר יש הקצאות טובות לפקלי"ם שזה נגב מאג מטולון,פלטופ לקלעים עם הטריג' ואקילה אין קורס צלפים אך יש המון הקצאות לקורס חובשים ולמכי"ם.
היחידה אכן נחשבת קרבית בעייני המערכת והציוד שמקבלים תואם לכך. כדי לצאת לקצונה חייבים לצאת למכי"ם כמו בכל יחידה קרבית והקורס "אגמי" עושים אותו יחידות כגון קרקל ועוד כמה והוא מסמיך לרובאי פיקודי 06 ואחריי כן קצונת "להב" כמו כל לוחם.
יש לפעמים גם "צוותי פריצה" צוותים לא מוגדרים אשר עוזרים ליחטיו"ת ולסיירות השונות בפעולות לאיתור מבוקשים ואמל"ח והצוותים האל פורצים בתית ומבנים בעזרת הציוד הייעודי שיש,צוותים אלא לא מוגדרים מראש.
יש תמיד דגש למבצעיות אם אתה לא מבצעי אתה חוטף זה יכול להיות לדוגמא בדיסקית לא משופצרת או שרוולים בשטח וכשלובשים אפוד או ווסט מקופלים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:52

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר