לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-12-2005, 12:55
  LevAlier LevAlier אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.05
פיגוע ה30/11 "כלל צהלי - קרבי" = בלוף אחד גדול!

חבר'ה, אני התגייסתי ב30 , עם פרופיל 97 והצבא ניפץ לי את החלומות וכל התקווה שהייתה לי בחודשים האחרונים ועוד אחרי זה דרך עליי ...
אז לקראת סוף שרשרת הגיוס נכנסתי לקצין מיון, דיבר איתי שיחה ארוכה, ואז אמר לי אתה נראה לי בחור אינלגנט אני לא יודע איך הגעת לגיוס ביום הזה, אני רואה למדת בבית ספר אלק' חמשל, מחשבים... אמרתי כן (אז עדיין לא הבנתי...) ואז הוא אומר "ברוך הבא לחיל השיריון" כמובן שההסברים והבקשות שלי לא להיות שם לא עזרו, ולקראת סוף השיחה שאלתי אותו, אז מה הקטע שקראתם ליום הזה כביכול גיוס משלימים כלל צהלי, זה הרי עוד יום גיוס לשיריון וזהו ? נכון ?! הוא אמר כן!

במהלך הערב והלילה הם הבינו ש99% מהחיילים לא יעלה לאוטובוסים למחרת (באמצע הופעה של הלהקה כולם צעקו "לא מתפנים! לא מתפנים!" וכל החיילים והדרגות הגבוהות מחיל השיריון לא עזרו.
אז למחרת הם עשו בחוכמה הספו איזה 800 או אולי 1000 חיילים שנמצאים בבקום וחילקו אותם למחלקות מחדש, ועכשיו קלטו ... אני עם סופר מוטיבציה אחרי הכנות לשרת כלוחם נשלח לקצין מיון עם עוד איזה 80 חיילים, ופתאום בא איזה ג'ובניק ואומר " אתם צריכים להבין את צורכי הצבא, כולכם הולכים לעשות טירונות כלל צהלית 02 ולשרת כג'ובניקים!"

שתבינו, חיילים עם פרופילים 72-97 נשלחים לג'וב ככה בקלוט ! ועוד נותנים להם בחירה מה ואיך ! ומה שהכי הטריף אותי שכולם שם שמחו ! כמובן חוץ ממני ומעוד חייל אחד, נכנסתי בפנים בין הראשונים אמרתי לו שאני רק לקרבי, הוא לחץ עליי ולחץ ובסוף משהו כתב חיל הקשר כנגד רצוני! אבל ז*ןןן לו ולכל מחלקת הג'וב הזאת או קרבי או שלא עושה צבא (לא מעוניין בשיריון ואין לי מה לעשות באזרחות עוד 4 חודשים!) ועוד לקחו לי זוג של נעליים .

חברים אני לא אחד שנשבר , יום ראשון אני אקבל ת'שיבוץ ולא יעלה לאוטובוס, רק תגידו יש עוד סיכויי לפחות לחירמ"כ ?
תודה לכל העונים (סליחה על האורך).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2005, 01:50
  עידן פ. עידן פ. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LevAlier שמתחילה ב "ה30/11 "כלל צהלי - קרבי" = בלוף אחד גדול!"

גם אני רציתי קרבי עוד ליפני הגיוס אבל לא היתה לי חתימה של ההורים (בן יחיד ..)

בחודש טירונוט 02 (שהיה זוואתי פשוט..) נידנדתי להורים על החתימה והם חתמו בסוף .. הגשתי טופס 55 וחודשיים אחרי זה כבר יצאתי לבסיס החדש .
ובניגוד אילך ממש שמחתי לקבל שיריון כי זה מה שביקשתי... ועכשיו אני מתחיל טירונות מחדש, אומנם אחרי 4.5 חודשים בצבא אבל זה סתם שטויות .

מה אני מנסה להגיד ?
1. אם אתה באמת 'מורעל' אתה תעדיף כל חיל קרבי על גובניק !
2. על טופס 55 מקבלים גם תשובות חיוביות ליפעמים !
3. אם אתה עדיין בבקום אל תיתפנה להיות גובניק ותמישיך לבקש קרבי, לא יעשו לך יותר מידיי על בקשה כזו

בכל מיקרה שיהיה בהצלחה !

נערך לאחרונה ע"י עידן פ. בתאריך 03-12-2005 בשעה 01:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר