לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2005, 10:26
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aaron 18 שמתחילה ב "קורס חובשים קרבי"

זה בדיוק העניין. הנתונים, ככה בוחרים.

אצלנו בסוף ההרצאה כשהעבירו את הדפים למילוי רצון להיות לוחם בחטיבה (אני בגולני ) רצון להיות חובש קרבי והתאמה לדעתי להיות חובש קרבי, סימנתי 5, 2, 4 (כלומר, רצון להיות חובש-2 מתוך 5) ובכ"ז זימנו אותי לראיון חובשים.
בראיון אמרתי שאני לא רוצה לצאת לחובשים ופירטתי את הסיבות שלי שהן מוצדקות לכל הדעות, אחרי שלחצו עליי המון ודחקו אותי לפינה כל הזמן המראיין התעצבן, אמר שאין מה לעשות יש לי נתונים טובים ושאל אותי מה אני אעשה אם יוציאו אותי לחובשים בניגוד לרצוני, עניתי לו שאני ממש לא אשמח אבל אני אתן את המקסימום שלי בכל מקרה...
"העבירו אותי שלב", ניגשתי לראיון רופאים, בראיון חזרתי על אותן סיבות רק שהפעם הן נפלו על אזניים קשובות, הרופא הבטיח לי שלא יוציאו אותי בניגוד לרצוני אבל יש בשבילי תקן פתוח אם אני אשנה את דעתי כי הנתונים של מתאימים.

בקיצור, זה נתונים נטו ולא שום דבר אחר, הרצון אולי טיפה משפיע, אבל יכולים להיווצר מצבים שבהם מישהו ממש רוצה לצאת לחובשים ולא יצא כי אין לו נתונים ומנגד מישהו שממש לא רוצה חובשים אבל יש לו נתונים גבוהים יצא בעל כורחו, אני מקווה שלי זה לא יקרה....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2005, 13:30
  בוכמן בוכמן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.05
קצת סדר...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aaron 18 שמתחילה ב "קורס חובשים קרבי"

בכל טרום נבחרים מספר מצומצם של אנשים להיות מיועדים לחובשים..עוברים כמה תהליכים ונכנסים למחלקה מיוחדת..עם סגל מסויים...הנתונים הם קבא מסויימת ועוד כל מיני נתונים שפה לא אחשוף אותם..לא צריך להיות גאון כדי לקבל זימון לזה...ולא צריך להגביר שום מקצוע ביולוגי או כימי..למרות שזה מאוד עוזר בקורס אבל לא..
בדרך כלל הרבה לא רוצים לצאת מכמה סיבות...יורדים מחזור..,הכירו כבר אנשים,או סתם מפחדים ממחטים

אני כבר נמצא לקראת סיום הקורס..ואני יחזור לחירמכ עוד חודש בתור חובש
מי שיוצא לקורס..שידע שזה אחד הקורסים המעניינים בצה"ל.
צריך להשקיע..ללמוד טיפה בהתחלה ואז יש הרבה מעשי שזה הכי כיף !!
רמת משמעת מאוד גבוהה בבה"ד 10
מכירים המון חברים חדשים מכל יחידה בצה"ל!! ואני מתכוון מכל יחידה!
יש סיכוי שתפגשו חברים שלכם שם ..אני רואה מדיי יום חברים מאוד מאוד טובים שלמדו איתי!
יציאות טובות..כל שישי..יש חמשושים..אני יצאתי עד עד עכשיו כל שישי סגרתי פעם אחת..אני יסגור עוד פעם אחת...יצאתי פעם אחת חמשושים..אמורים להיות אפטרים אבל אנחנו לא קיבלנו כי כל סוכות היינו בחופש...ככה שזה דיי שכונה...הזמן טס שם!!!
שאלות בנוגע לקורס?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר