11-12-2005, 14:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.08.05
|
|
|
שריון, תותחנים, נ"מ בעיות רפואיות ומה שביניהם
את השאלות האלה אני שואל מתוך הודעות שהשארתי ולא קיבלתי לגביהן תשובות- הפרופיל שלי 72 ואני מתגייס במרץ, מעדיף לא לשרת בקרבי מסיבות רפואיות (זיעת יתר ועקמת הם הסעיפים עליהם ירד לי הפרופיל ומידת החומרה של שניהם היא בינונית). כמו כן האפשרויות שלי די מצומצמות, לפלסרים של שריון אני לא יגיע, למיתר או יחידה אחרת מובחרת בתותחנים גם לא, אז מה שנראה הכי טוב זה נ"מ במסלול של טק"א או חילוץ והצלה של פיקוד העורף (אם יש עוד אשמח לדעת). אני מחפש שירות מעניין אבל לא קרבי עם יציאות סבירות, נ"מ או חילוץ והצלה זה המקום?
בנוסף, העקמת והזיעת יתר הם בעיות (אני חושב לפי הגיון, ומאחר ואין הגיון בצבא יכול להיות שלא יתחשבו) שמונעות ממני לסחוב משקלים, להישאר במקום סגור לזמן ממושך, ריצות ארוכות ואולי גם שמירות. עם כל אלה, אני לא חושב שאני יוכל להיות לוחם בשריון או בתותחנים, יש כאן מישהו שהתגייס לאחד המקומות האלה עם הבעיות הרפואיות האלה, כלומר יכולה להיות אפשרות שיקחו אותי לשריון או תותחנים עם הבעיות הנ"ל?
דבר אחרון- אם אני שולח נגיד מכתב ללשכת הגיוס ברצון להגיע לנ"מ או חילוץ והצלה ובו יש הסבר מפורט למה אני רוצה להגיע לשם, יסתכלו על זה בכלל?
|