12-12-2005, 00:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Extremo
זה ממש לא מעודד...
בגלל זה אני גם שואל אם אפשר לעשות משהו לפני שיוכל להיווצר מצב כזה...
כל המוטיבציה שלי תוכל ללכת לעזאזל...
וזה גם לא יהיה כזה פייר.הפרופיל שלי הוא 97,אני מוכן מנטאלית ופיזית,אני מוכן לתרום כמה שיותר ואני רוצה לעשות את המקסימום קרבי שאפשר.
|
שמע, גבר, אני לא עונה לך כדי לעודד אותך. אחרת הייתי אומר לך "דיי, הכל יהיה בסדר" כמו שאני עושה לחברה שלי אחרי שהיא שוברת ציפורן.
יש לך מוטבציה ואתה רוצה לתרום כמה שיותר? כל הכבוד לך וכל הכבוד לחינוך שנתנו לך בבית.
אם סימנת במנילה את המקסימום תחת נח"ל אז זה פחות או יותר המקסימום שאתה יכול לעשות כדי להגיע לשם, חוץ מלהפעיל פרוטקציה, אם יש לך.
אבל אתה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שלא תגיע לשם, כי חטיבות החי"ר הן דבר מאד מבוקש (בעיקר גולני) ולא כל מי שרוצה מקבל. במידה ולא יהיה לך מקום בנח"ל (למרות שזה לא מעודד, קיימת האפשרות), אתה צריך לחשוב על האלטרנטיבות. לאן עוד תוכל ללכת? ואיך זה שבחור שבא עם כל כך הרבה מוטבציה יאבד את כל הרעל אם ישלחו אותו לחיל קרבי אחר?
אני ממליץ לך שלא להקשיב לעצות אחיתופל של מתגייסים טריים או מלש"בים שחברים המליצו להם שלא להתפנות (כי הם מכירים בחור ששמע שיש מישהו שלא התפנה ובסוף קיבל מה שהוא רוצה, ממש כמו באגדה של האחים גרים). ברוב המוחלט של המקרים המעצר שובר אותך ואתה מפתנה אחרי שביאסו לך את התחת בבקו"ם... במקרים אחרים נותנים לך דח"ש ואתה מנסה שוב אחרי 4 חודשים (וזה דווקא פתרון לא רע, אם אתה ממש רוצה להגיע למקום מסויים, למרות שלדעתי, אין ממש הבדל בין חטיבות החי"ר השונות. מרעילים אותך תוך כדי).
בהצלחה.
|