לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2005, 20:00
  ^NoX ^NoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי snaidis שמתחילה ב "שאלה לידע כללי שלי לגבי חברי הפורום"

מה הכוונה את הידע בתיכנות?
אני לא חושב שזה רלוונטי.. לדעת שפה זה הרבה פחות חשוב מאשר לדעת ללמוד.
מי שיודע ללמוד, יכול ללמוד שפה בתוך מספר מצומצם מאוד של ימים.
למשל, אני עובד באתר שנקרא Rent A Coder. לפעמים אנשים מבקשים ממני עבודות שאני לא יודע איך לעשות, אז אני לומד במהלך העבודה.
אף אחד לא מצפה שתלמד את כל הפונקציות של PHP, שתכיר בעל פה את כל המודולים של פרל, או כל דבר אחר שצריך לזכור בעל פה.
הדבר היחידי שצריך לדעת לדעתי הוא את עקרונות התיכנות:
צריך לדעת מבני נתונים (עצים בינאריים, רשימות, האשים, מחסניות, מערכים, סקאלר וכו'), צריך ללמוד על המבנה של הזיכרון של המחשב, על המבנה של ההארדיסק וכל סוג של מחיצה, צריך להבין דברים בסיסיים כמו רקורסיה, לולאות, משפטי תנאי וכו'. צריך לדעת על מערכת ההפעלה שלך.
ובטח צריך לדעת עוד כמה דברים ששכחתי כרגע.
בכל אופן, אם אתה יודע את כל אלה, יהיה לך מאוד קל ללמוד כל שפה.
יש הבדלים די גדולים בין תיכנות פרוצדוראלי לתיכנות מונחה עצמים, ויש קצת הבדלים עם שפות כמו פרולוג, והשפה ההיא של אינטל ששכחתי את שמה.

ובגלל זה לדעתי השאלה הזאת לא רלוונטית.
בכל אופן, אני בן 16, ואני משתדל לדעת כמה שיותר, ולצבור כמה שיותר ניסיון במהלך העבודה בשביל שאני אוכל לעשות דברים יותר רציניים בעתיד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2005, 00:18
  ^NoX ^NoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי snaidis שמתחילה ב "מה זה האתר הזה?RentACoder"

www.rentacoder.com
אתר שבו נכנסים לקוחות ומבקשים כל מיני דברים, בעיקר פרוייקטים בתיכנות. יש לפעמים גם אנשים שמבקשים לוגואים ועיצובים, אבל הרוב תיכנות.
אנחנו, המתכנתים, צריכים להגיש הצעות מחיר, והלקוח יכול לבחור איזה הצעה שבא לו.
למשל, דבר שאני מאוד אוהב לעשות הוא, שברגע שבנאדם מבקש משהו קטן, אני כותב לו מהר, שולח לו את העבודה ואומר לו "30 דולר על העבודה הזאת". ככה הרבה יותר קל לו להחליט, כי הוא רואה שמדובר בעבודה איכותית, ושאני לא איזה מתכנת מטומטם שלא יודע מה הוא עושה.
אם זה פרוייקט גדול אז אני כמובן לא כותב אותו מראש, אבל נותן דוגמאות לעבודות שלי ויש לי הרבה לקוחות מרוצים.
יש באתר הזה פרוייקטים החל מ-10$ ועד 10,000$ ואפילו יותר.
הטווח שאני עובד בו הוא 10$-500$, כאשר עבודה של 10 דולר לוקחת לי בערך 5 דקות עד 20 דקות, ועבודה של 500 דולר (שכוללת בתוכה בדרך כלל גם מחקר די מעמיק) לוקחת לי בערך 10 עד 15 יום.
הרבה אנשים מבקשים "עותק פונקציונאלי של האתר X", והרבה אנשים מבקשים שיתקנו להם קוד קיים, או שיכתבו להם כל מיני דברים שנראים נורא מסובכים אבל הם בעצם נורא פשוטים.
יש גם אנשים שמבקשים דברים פחות יפים, כמו סקריפטים שמרמים בהצבעות וכו'.

בכל מקרה האתר מומלץ מאוד.. אני אוהב לתכנת אז הוא בדיוק בשבילי.. גם לתכנת וגם לקבל על זה כסף.
אם אתה אוהב לתכנת דברים מעניינים, יש שם גם דברים בשבילך. למשל, כתבתי למישהו סקריפט שמקבל רשימת פרוקסים, ובודק ככה: 1. אם הם מחזירים פינג. 2. אם ניתן להתחבר אליהם בפורט הנתון. 3. אם ניתן להתחבר דרכם למקום אחר. 4. אם הפרוקסי הוא אנונימי. אם כן, עד כמה, זאת אומרת אילו פרטים הוא שולח בדיוק.
אותי דברים כאלה מעניין לכתוב, אבל לא יודע בקשר אליך. אני גם אוהב לכתוב דברים שדורשים ממני לקרוא כמה שיותר RFCs.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר