בואנה !!!
התמונה של היעל פשוט פצצה !!
איזה יופי של קימפוז ושימוש נכון בחשיפה, צבעים משוגעים ומגניבים!
אני זז לת"א, אבל אערך לך את התמונה כשאחזור (ולא level1 ... נעשה ממנה משהו מדהים קצת יותר).
שאר התמונות בנויות מעולה גם כן.
3 - 4 צולמו בתת חשיפה וחבל.. אבל... קורה גם לי.. עם פילם זה בעייתי - אין היסטוגרמה
החמישית נחמדה מאוד מבחינת בניית הפריים, אבל הנושא שלך הרבה פחות מעניין מאשר הראשונה.
תמונות יפות מאוד, ולהבהרה מצלמת סטילס= מצלמה שמצלמת תמונות שהיא לא וידאו.
רפלקסית- מצלמה מתקדמת יותר עם אופציות ידניות , התכוונת למצלמת P&S (כוון וצלם) פשוטה לא מתקדמת.
אשמח לשמוע, איפה צלמת?
עם איזה ציוד צילום צולם?
התמונה של היעל בטיילת במצפה רמון בזריחה עם מצלמת כיס (פילים) של קנון
התמונה השנייה עם מינולטה x-370(מכנית לגמרי) ועדשה הנימקס 70-300 וצמצם די פתוח צולמה במצפה רמון ליד הר גמל ואת הרוג'ום חבר ואני הכנו כמה דקות לפני והרקע זה המכתש.
התמונה השלישית עם אותה מצלמה ועדשה 50MM\F1.8 MINOLTA בצמצם די סגור ברקע צולם מרמת הגולן ורואים ברקע את קרן עין גב והכינרת.
הרביעית עם אותה מצלמה ועדשה 50MM\F1.8 MINOLTA על הר עידו שבהר הנגב בצמצם סגור.
והחמישית עם אותה מצלמה ועדשה 50MM\F1.8 MINOLTA צולמה מהר רמון על רקע המכתש לא זוכר מהירות וכו'
התמונות צולמו לפני למעלה משנה ולכן אני לא זוכר בדיוק מהירות\צמצם עמכם הסליחה.
אמנם, המצב קשה... קשה,קשה.... אבל התמונות נהדרות! יש לך עין מצויית ויכולת חלוקת פריים שמראה על נסיון ועל חשיבה.
שווה לסרוק את התמונות הללו מנגטיב באיכות גבוהה (לקובץ TIFF), על מנת שיהיה ניתן לבצע עליהן עריכה להפקה גרפית... התמונות מתאימות ללא ספק להדפסה עבור מגזין (כאשר הן מופקות מהמקור, כמובן).
ואלו הם הנסיונות שלי...
1.
2.
3.
4.
5.
ואם יורשה לי, לחרוג מהנוהל ולהוסיף שתמונת היעל, על אף הצבעים הנהדרים שבה, מתאימה לא פחות גם לגרסת שחור-לבן - זה למשל נסיון ע"י שימוש ב"מערבל הצבעים")