לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-12-2005, 13:19
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי משתמש חדש שמתחילה ב "באיזה שלב אני מקבל רימון לווסט?"

זריקת רימון היא חלק מהכשרה שלך כרובאי 03+.

לא נהוג להסתובב עם רימוני רסס בווסטים , מכוון שרימון הוא "פצצה", כלומר כל המרכיבים של שרשרת הניפוץ הם ביחד וזה מסוכן וכל מיני מכות או התחממות יכולות לגרום לפיצוץ.

רימוני רסס מקבלים (לא מקבלים סתם ככה כמו כדורים, אלה חותמים על רימוני רסס/הלם עשן וכו') בעיקר ביזומות או בפעילות של רובאית/וותיקה.

בתרגילים "רטובים" לרוב משתמשים ברימון 26 אינרטי בשביל האפק וגם בשביל לחסוך בעלויות.
שוב דברים משתנים מיחידה ויחידה

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-12-2005, 11:43
צלמית המשתמש של Herbie
  Herbie Herbie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Herbie
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי משתמש חדש שמתחילה ב "באיזה שלב אני מקבל רימון לווסט?"

מצטרף לשאלה של micro9 וLoneWolf: "משתמש חדש" היכן אתה משרת? לנו אמרו שאת הרימון שיהפוך אותנו לרובאי 03 נזרוק רק בסביבות אמצע הטירונות...

לגבי השאלה של eldad 18 לגבי הנשק:
למיטב ידעתי, כל מתגייסיי נוב' של חטיבות החי"ר חתמו על מוסבים ("מנוסרים"), וכך זה כנראה גם יהיה במחזורים הבאים, כיוון שמהשנה הבאה (עלינו לטובה) ה"תבור" נכנס לשירות, ומיועד בסופו של דבר להחליף את הM-16 המיושן ברוב חלקי צה"ל.
מקוצרים מקבלים (למיטב ידיעתי) השמאליים, וחלק מהיחטיות והיחידות המיוחדות - למשל טירונים של יחידה מסיומת שעוברת את הטירונות יחד עם הפלוגה שלי קיבלו כולם פלטופים.
לגבי הכוונות (שוב - למיטב ידיעתי): כל הטירונים של נוב' 05 בחטיבות הנ"ל חתמו על כוונות השלכה מסוג "מפרולייט". אנחנו גם התחלנו לאפס אותן.

פֶּתִי יַאֲמִין לְכָל דָּבָר וְעָרוּם יָבִין לַאֲשֻׁרוֹ
משלי יד:טו

~

ישן 24-12-2005, 12:53
  sapirr sapirr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.04

בעיקרון אצלנו (צנחנים) כולם קיבלו מנוסרים עם כוונת "מפרולייט" (כוונת פשוטה אבל עוזרת המון,בחושך רואים אותה מצויין! )

קיצר חלק קטן מהלוחמים קיבלו מקוצרים,סיבה אחת היא שהם לא חתמו על נשק ביום הראשון שכולם קיבלו,דחו להם את קבלת הנשק ביום יומיים ואז הם קיבלו מקוצרים במיקרה.

אבל היו כאלה שבזמן האיפוס כוונות הברזל הם היו הזיזו עד הסוף את הכוונת האחורית ימינה וזה עדיין לא היה מאופס לאותם אנשים,אז הם קיבלו נשק מקוצר ואז איפסו מחדש.

בעיקרון למקוצר יש קנה קצת יותר ארוך אבל לקט שלו יש מצב סגור ופתוח,לעומת המנוסרים שלקט יש כמה מצבים,ובשבילי זה עזר כי יש לי אחיזה יותר טובה שהקט סגורה בקליק אחד.

טוב אחרי שבוע מטווחים M16 תעזבו אותי ! לא רוצה לדבר על נשק בעעע
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:43

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר