לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2006, 22:49
  roe10 roe10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי benmarder שמתחילה ב "מגיבוש חובלים לתת גיבושים"

תראה כל הזמן מוטיבציה להיות בחובלים!תסיים את הגיבוש - במידה ותעבור, תוכל לחתום ויתור ולבקש גיבוש המשך : שלדג , 669 או צוללות...הבקשה שלך תטופל לפי הציונים שלך מהיום סיירות ומהגיבוש שעשית...במידה ולא תעבור את הגיבוש אתה יכול לבקש גיבוש המשך בכל מקרה, רק הפעם אתה לא צריך לחתום ויתור (מן הסתם...)

אל תגיד באף מקום שישאלו אותך במהלך המיונים והגיבוש, שאתה רוצה משהו אחר מחובלים, ושאתה הולך לגיבוש רק בשביל 669 או משהו אחר...אחרת זה יפגע בך בגיבוש עצמו..עדיף לך להיות הכי טוב שאתה יכול בגיבוש, ורק אז אם תעבור לחתום ויתור, ולא להקדים את העסק ולהגיד שאתה רוצה משהו אחר מחובלים במהלך הגיבוש, כי זה יכול רק לפגוע בך .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2006, 21:15
  איכות ישראלית איכות ישראלית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.05
אני גם עברתי את זה אז אני מדבר מנסיון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי benmarder שמתחילה ב "מגיבוש חובלים לתת גיבושים"

אני גם קיבלתי חובלים ואמרתי שאני יעשה את זה וינסה להגיע לגיבוש שלדג.
במבדקים לחובלים תראה מלא מלא מלא !! מוטיבציה לשרת בחובלים אחרת אתה לא תעבור.
בגיבוש אתה כבר לא חייב אני אבל גם בגיבוש חובלים אמרתי שאני רוצה חובלים את הגיבוש לא עברתי (מי שעובר יכול לחתום ויתור וזה כאילו הוא סיים) אבל לא קיבלתי גיבוש שלדג והם לא הסכימו להביא לי אז עשיתי גיבוש צוללות כדי לקבל ראיון לאגוז. בגיבוש צוללות כבר אמרתי למפקדים שאני באתי בשביל אגוז סיימתי את שני הגיבושים וקיבלתי ראיון אגוז.
עכשיו הכי חשוב!
הראיון כמעט ולא משפיע ומה שמשפיע זה המידע שהם מקבלים מהגיבושים אז להפציץ בגיבושים ולא משנה כמה אתה לא רוצה את היחידה!. אני חשבתי לעצמי שאני עושה "גיבוש אגוז"
כך בחשבון שהמפקדים שלי בצוללות היו קלים והעובדה שלא רציתי צוללות לא השפיע על מה שהם חשבו עלי ועל מה עשיתי בגיבוש. מפקדים אחרים אולי לא יאוהבו את הראיון ויתנו לך ביקורת רעה בגלל זה . אז תבדוק קודם מי הבן אדם לפני שאתה מספר לו שאתה לא רוצה להגיע ליחידה שהוא מעביר לה גיבוש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר