לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2006, 00:02
  THELASHMATE THELASHMATE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
יום סיירות שאלות על היום שהיה

טוב הייתי ביום סיירות והתוצאות שלי היו כאלא

מבחינת ה"חימום" 40 שכיבות סמיכה, 53 בטן, מקום 9 בריצת 2000.

בספרינטים- הייתי בנוני מתוך 11 תמיד הייתי מקום 6,7

בדבר הזה ששכחתי איך קוראים לו(מקפים את המסלול מי שמגיע ראשון לוקח ציוד השאר הולכים לעוד סיבוב) לקחתי: 4 פעמים ג'ריקן ופעם את האלונקה.

בשקי חול הייתי מקום שני : 41 סיבובים עם השק עליי מקום ראשון עשה 42....

בכל מקרה!!!!! מה שאני מנסה להגיד שהתוצאות שלי היו בסדר מבחינת כושר לחובלים(ככה גם כולם אמרו לי)
במידה והייתי דיי פעיל וכולם יחסית חיבבו אותי (מדדתי זמנים חיקלתי את השקים עודדתי אנשים)

על מה כבר יכולים להוריד לי???????? האם יש מצב שזאת טעות עם כל הבלאגן הזה שהיה להם???

בבקשה תשובה

שלכם
אחד שקרע את ישבנו ושעוד רגע בוכה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2006, 08:33
  LP. LP. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.05
שלח הודעה דרך ICQ אל LP. שלח הודעה דרך MSN אל LP.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי AAA1234 שמתחילה ב "גם"

טוב אז אני עשיתי כלום וקיבלתי שייטת סתם אבל היו דברים קשים שלא הצלחתי, בטן עשיתי 69 וידיים 41, 2000 לא הלך לי משהו אבל הקבוצה שרצתי איתם רצו ספרינט אז הגעתי 46!...

על האלונקה הייתי פעם כן פעם לא ופעמים שלא הייתי פעם עם הג'ריקן ופעם עוד הקפה, את השקים לא יכולתי לעשות כי היו לי כאבים בגב ממש ממש חזקים שהרגשתי שהגב עוד מעט נשבר אז עשיתי מספר עלוב של 3 . אבל מה, המפקדים ראו שאני מתאמץ וכמה פעמים נפלתי וקמתי אבל לא ויתרתי וניסיתי את מה שאני יכול גם אם זה מעט לגבי השאר כי אל תשכחו כושר אפשר לבנות אבל אם יש לך בסיס טוב בראש אז את זה הם מחפשים יותר.
בסוף היום הייתי בטוח שאני לא יקבל כלום כי היו לי קטעים שבואו נגיד הייתי סמרטוט אבל אז שקיבלתי שייטת והסתכלתי אחורה אמרתי וואלה לא הייתי כמו הסוסים אבל נתתי את מה שיש לי למרות הסבל הרב ולא פרשתי גם כשהייתי על הריצפה, כנראה את זה הם מחפשים?....
חבר שלי שהיה איתי וגם התאמץ כמוכם לא קיבל כלום אבל בתכלס זה לא אומר הרבה, ישנו הבדל דק מאוד בין אלו שקיבלו ואלו שסיימו ולא קיבלו, יש עוד הרבה יחידות טובות כמו שאמרו והנתונים שלך מתאימים כדי שתגיעו ליחידות אלו.
עכשיו רק להתחיל להתאמן לגיבוש שייטת..... כואב לי כבר שאני חושב על זה חחחח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר