לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2006, 10:34
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
תוכל להתאפק ולנתב את השנאה להזדמנות נאותה אחרת
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "כנראה שלא שמעת ...."

האיש נוהג בממלכתיות וכל מה שהצלחת להנפיק כתגובה הוא מה שהבנת "בין המילים".
הרי נתניהו היה אמור להתנגד לתקציב ולהניח לאולמרט להתבוסס עם הכאוס הכלכלי ואפילו לקוות להתמוטטות מוחלטת בשווקים כדי להציגו ככשלון מוחלט.
ולא היא.
הוא נוהג באחריות לאומית כדי לשמר את הישיגי המדינה. ואפילו שהיציבות הכלכלית והשלטונית תיזקף כולה לזכות מי שעומד בראשות הממשלה כעת.
אם ברק היה אומר שהוא תומך במדיניות שרון משום שהוא (שרון) מיישם את מה שהוא, (ברק) תיכנן, האם גם אז היית טוען ש"לברק הנחש צריך להקשיב בין השורות"?
גם צביעות צריך להפגין בטעם.

*מחוסר זמן כמעט ואיני מגיב לכותבים. רק קורא תמצית ובחטף. אני נאלץ להגיב רק כשאני מוצא תגובה נגועה בצביעות בלתי נתפסת.
לצערי בזמן האחרון אני מגיב כמעט רק לך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2006, 10:43
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
שלום רב לך .
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "תוכל להתאפק ולנתב את השנאה להזדמנות נאותה אחרת"

אהלן

ראשית אני באמת שמח ואפילו מאד, שאתה מגיב לדברי . מקווה שזמנך אינו עימך לא מטעמי בריאות חלילה וחס .

אני חייב להגיד לך, שכל מה שביביהו יגיד, בשבילי זה שיא הצביעות . לפחות אני למדתי להכירו ואולי אני מהבודדים אשר גם מבטאים זאת. לי מספיק שפעם אחת יראו סימנים של עבודה בעיניים .

מצד שני, אינני שולל את כל פועלו של ביביהו .

אבל מה לעשות, זה האיש מאז ומתמיד. מעבר לזאת, איפה ראית את אהבתי לברק ? למרות שמבין השנים הבחירה לא הכי קלה, אבל אולי הוא באמת עדיף קצת על ביבי . לפחות הוא אינו "מספר סיפורים" ומבחינה מדינית הוא עולה על ביביהו .

מקווה מאד שהיה לך זמן לקרוא את תגובתי זו. ושיהיה לך ולכל עם ישראל רק טוב .

בברכה

illi
ישן 09-01-2006, 13:09
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
חבל
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "שלום רב לך ."

חבל שאתה נעול על דיעה קדומה ולא נתון להבין ולנתח את הרגע. כבי שהודית בהגינות רבה:
"אני חייב להגיד לך, שכל מה שביביהו יגיד, בשבילי זה שיא הצביעות" .

אם זו דעתך הקבועה, לא נותר לי אלא רק לכבד אותה ולהפסיק לקרא בעיון את כתיבתך.
חבל על הזמן.
שהרי אתה נעול על מסקנה קבועה. חבל שתשקיע זמן בהסברים ונימוקים שהם, שפי שהודית, מגמתיים ומוטים להגיע למסקנה הנ"ל.

נתניהו בא ונתניהו הולך. הוא לא העיקר.
חבל לי שאולי לא יקום עוד פוליטיקאי בשיעור קומתו בעתיד הקרוב.
תראה לי עוד פוליטיקי שביצע מדיניות שהוא מאמין בה בכל ליבו למרות שזה פגע קשות במצביעיו הפוטנציאלים!!!
אתה רואה את שלום שמחון מעלה את מחיר המים לחקלאים גם אם צריך?
אתה רואה את אלי ישי מוריד את הקיצבאות לחרדים גם אם צריך?
אתה רואה את יוסי שריד פוגע במשהו בקיבוצים גם אם צריך?
אתה רואה את זהבה גלאון דורשת לפגוע באויב הפלשתיני גם אם צריך?
אפשר להמציא עוד מאות דוגמאות כנ"ל. רק לא אף פוליטיקאי שהתשובה לשאלה תהיה חיובית.

רק נתניהו ההין לפגוע במגזרים עצומים שהיו מצביעיו הפוטנציאלים משום שהאמין שזו הדרך הנכונה!!!
לא משנה שהמצב הכלכלי הנוכחי מוכיח את הצלחתו הפנומנלית. מה שחשוב שביצע את אשר האמין שצריך ללא התחשבות בתוצאה האלקטורלית.
וחוששני שכמו שלא היה בעבר, לא יהיה גם בעתיד פוליטיקאי כזה.
להזכירך: לפני תריסר שנים הטיל בייגה שוחט מס על שוק הבורסה. רבין נבהל שמא הספקולנטים לא יצביעו בשבילו ודרש להסיר את המס מיד . וכך היה.
מזה אני חושש. בסוף נשאר עם פוליטיקאים מהסוג שנבהל שלא יצביעו בשבילו.

מלבד זה אני משוכנע שבמישור האישי אתה אדם מאוד נחמד ומאוד מנומס. אפשר לראות את זה במילות הקצה הקבועות שלך.

שיהיה לך יום טוב
בברכה
ישן 09-01-2006, 16:49
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
לא אמרתי....
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הוא אמר את האמת ואת כל האמת"

אהלן

לא אמרתי אחרת. בפרוש כתבתי שביביהו עשה דברים טובים אולי לא בדרך המתאימה , אבל עשה .

"לא מתאימה" רק משום הפגיעה בשכבות החלשות . זקנים, נכים, אמהות חד הוריות וכו' ובמקביל ידע לתת לרווחת ציבור אשר אינני בטוח בתרומתו למדינת ישראל. ואל תמשוך אותי בלשון כי אינני מעוניין לפגוע באיש .

ביביהו עובד בעיניים בשליפות וככזה הוא איננו אמין בעיני . לדוגמה, הוא שלף : " לכל ילד מחשב " ? הוא התחנחן באומרו : " לכל חייל משוחרר חלקת אדמה בשרון לבנייה עצמית" ? ואלו רק מעט מהדוגמאות שישנן . לטעמי הוא אינו ראוי ליהיות ראש ממשלתי. שליפות כאלה מעידות על אופיו של האיש.

אינני מבין איך מר jumbo כל כך מעריך אותו . אבל זו בהחלט זכותו וזה בסדר גמור מצידי .כותב מר jumbo " חבל לי שאולי לא יקום עוד פוליטיקאי בשיעור קומתו בעתיד הקרוב.
תראה לי עוד פוליטיקי שביצע מדיניות שהוא מאמין בה בכל ליבו למרות שזה פגע קשות במצביעיו הפוטנציאלים!!! "

מר jumbo , כנראה שמרוב הערצה לביביהו, כבר שכחת את ראש ממשלתך הנוכחי . אני חושב שהוא, שרון, בקנה מידה אחד או לפחות מאד קרוב לראש הממשלה הראשון שלנו אשר היה משכמו ומעלה .
אינני בטוח שיהיה עוד ראש ממשלה אשר יעשה את ששרון עשה ולא רק שמצביעיו לא נטשו אותו , אלא רוב העם מצטרף אליו לאחר מעשיו אלו . למרות כל המכשולים אשר שמו בגלגליו , הוא ידע ( מצטער לכתוב בזמן עבר אבל זה מתוך תפילה ותקווה שזה יהיה גם בעתיד) להוביל את המדינה ולהרימה משפל שלא היה כדוגמתו בדעת הקהל בעולם ובמצב הרוח של כלל אזרחי המדינה, שאגב ביבי ידע היטב להורידו מטה מטה שגדולי העולם התחמקו ממנו ומתחמקים ממנו עד היום . אם אינך יודע, תשאל אפילו אותו או את יועציו דאז .
אגב, לאחר שאני רואה את המחזות של המוני אזרחי המדינה אשר בכל מזג אויר ובכל גיל, באים ל"הדסה" או שולחים מכתבי החלמה מתוך דאגה עמוקה לשלומו לשרון , אני מגיע למסקנה ששרון צודק בדרכו לשלום באיזורינו ולכן הוא מקבל את התמיכה העצומה הזו של מחצית מאזרחי המדינה. לא נראה לי שביביהו אם כל "המעלות" שלו, היה יודע להגיע להחלטה כה קשה או שימשיך בדרכו של אריק, אם חלילה (ביבי) יהיה ראש הממשלה .

ועוד פרט אחד קטנטן, רק שרון ידע ויודע להרים ציבור גדול מתחתית הסולם לרמה אדירה. הוא עשה זאת לליכוד לאחר שביביהו ריסק אותה והוא עשה זאת עכשיו למדינת ישראל ולכבודה עם כל הכאב והבריאות שזה עלה לו.

בברכה

illi
ישן 09-01-2006, 18:10
  יאשה יאשה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.10.02
לאדון illi
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "לא אמרתי...."

"לא מתאימה" רק משום הפגיעה בשכבות החלשות . זקנים, נכים, אמהות חד הוריות וכו' ובמקביל ידע לתת לרווחת ציבור אשר אינני בטוח בתרומתו למדינת ישראל. ואל תמשוך אותי בלשון כי אינני מעוניין לפגוע באיש" .

אדוני יאמר לי לשיטתו ,האם ראש ממשלתנו האהוב (שיהיה בריא) לא אחראי על הפגיעה בשכבות
החלשות ,זקנים, נכים ואמהות חד הוריות וכו'?????? הרי הוא ראש הממשלה והאחראי הבלעדי
לכל מה שקורה ,או אולי הוא אחראי רק כשזה מתאים לך (החזרת שטחים וכו') לאור זאת
אני לא מצליח להבין כיצד אתה מסוגל להצביע לראש ממשלה אטום ורע לב.

בהקשר לכך "שאינך בטוח בתרומתו של נתניהו למדינת ישראל ,ואל תמשוך אותי בלשוני"
להגיד דבר כזה על נתניהו שאח שלו קבור כאן רק בגלל שהגן על אזרחי המדינה המדינה
מטרוריסטים ומתומכיהם (ואל תמשוך אותי בלשוני) זאת נבזות ורוע במקרה הטוב.
וכל זה בשביל מה ? בשביל שתוכל לקדם את המפלגה שלך?

ולסיום
נתניהו ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה/ויהיה כאן,
אדם משכמו ומעלה ,יחיד בדורו.
ישן 09-01-2006, 23:33
צלמית המשתמש של cohort
  cohort cohort אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הוא אמר את האמת ואת כל האמת"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
השטחים הכבושים וההתנחלויות, שהם שורש הרע בכל הסובב אותנו.

ברור שהם שורש הרע, טומי. לא הערבים המקיפים אותנו מאז 48' שעד היום אינם מוכנים לוותר על קוצו של יו"ד מאף אחת מתביעותיהם כלפינו. לא הפליסטינאים, שהחלו במעשי הטרור שלהם ב 01/01/1965 שעובדתית התרחש שנתיים וחצי לפני ה "כיבוש" (עשה לי טובה ואל תצחיק אותי. כיבוש זה כאשר אתה פותח במלחמה מתוך מטרה להשיג שטחים ואוצרות טבע ולא מתוך חוסר בררה עקב התקפות יומיומיות מצד שכנינו ותזכיר לי שוב אילו אוצרות טבע יש בעזה והשומרון?) ובטח שלא העולם שמפחד ממעשי הטרור ונכנע מפחד חרם הנפט למדינות הסחטניות במקום להגיד להם חד וחלק כי חרם הנפט הוא הכרזת מלחמה. מי אתה שהאמת תבלבל אותו? דעתך היא הצדק ואין בלתו, נכון?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:34

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר