31-01-2006, 23:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
היציאות בשריון לא יותר גרועות משל חייל קרבי אחר.ואני מדבר על קרבי באמת. חבר שלי התגייס כמה ימים אחריי לנ"מ ויצא הביתה בערך פי 2 ממני בסך הכל (אבל הוא עד היום בקבע, אז הבדיחה עליו ).
אם מה שהכי חשוב לך זה יציאות טובות הביתה, אז אתה במקום הלא נכון. אם אתה הרבה בבית - אז כנראה שאתה לא חיוני. חוץ מזה, לעשות שבת בבסיס זה לא כזה נורא בסך הכל. זה קשה בהתחלה, בעיקר בטירונות, כשאתה לא רגיל להיות מחוץ לבית, אבל עם הזמן מתרגלים ולומדים להנות מהשבת גם בבסיס.
שריון זה חיל שלא מתאים לכל אחד - זה תלוי באישיות של הבנאדם. היה לי חבר שנפל מעורב גבעתי והלך לו מצויין אבל ירד לו הפרופיל ל72 (בעיות ברכיים) והוא הגיע לחטיבה 401, וזה פשוט היה קשה לו מדי (נפל לתומכי לחימה וסיים כחובש מרפאה). חבר אחר שהגיע מחרוב ועשה איתי מסלול הסתדר מצויין.
אל תחשוב לרגע שבגלל שזה לא חי"ר, הפרופיל הדרוש הוא נמוך יותר ויש פחות דגש על הכושר הגופני אז השירות יהיה קל יותר. השירות בשריון הוא קשה - יש הרבה עבודה. מי שיודע לעבוד טוב, מקצועי ומוכן להשקיע יתאהב בטנק ויהנה בשירות - גם אם אין לו כומתה צבעונית, נשק עם שיפצורי-וואסח, וסיכות מצועצעות.
אגב, עם פרופיל 72, אני לא חושב שתוכל לצאת לגיבושון לפלס"ר (ותכלס, לדעתי עדיף בטנקים, אבל אני משוחד).
בהצלחה
|