לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2006, 13:58
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bazooka joe שמתחילה ב "שאלה קצת דבילית :) הצורך בשעון בצבא."

חשוב מאד שיהיה לך שעון. כדאי אחד עם סטופר ושמציג את השניות לצד השעה.

אתה כל הזמן מקבל בזמנים שנוטים לנוע בין 20 שניות לחמש דקות, ואתה לא יכול לאחר בשניה. בלי שעון סביר להניח שלא תעמוד בזמנים ותענש, או שתהיה תלוי בחברים שלך וכל הזמן תשאל "כמה זמן נשאר" (ואז תקבל את התשובה "שלוש שנים").

תקנה שעון - חובה שהוא יהיה עמיד למים, חובה שתהיה לו תאורה, כדאי מאד שיהיה עמיד וכדאי שיהיה בצבע כהה (שחור או ירוק כהה מאד). מומלץ גם רצועה חזקה (יש גם כאלה עם רצועות סקוץ' שהן דיי נוחות).
ה G שוק (של חברת CASIO) הוא טוב כי הוא עומד בכל הקריטריונים האלה (במיוחד בעמידות. אני החלפתי שלושה שעונים "פושטים" בתחילת השירות עד שקניתי G שוק שמחזיק עד היום ומשמש כ"שעון מילואים") וגם יש לו אחריות לכמה זמן.
יש דגמים קטנים יותר, לא "שעוני קיר" והדגמים הישנים מלפני כמה שנים עולים הרבה פחות וטובים באותה מידה.

**עריכה - עכשיו שמתי לב לחתימה שלך, ואם הייתי רואה אותה קודם לא הייתי טורח להגיב לך.
אני משאיר את התגובה ולא מוחק אותה רק בגלל שאולי יש אחרים ששואלים את אותה השאלה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2006, 17:42
  ga02 ga02 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
יא חתיכת אידיוט תמשיך להאמין לכל הסיפורים שהמשטרע מוכרת לך
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי NimDod שמתחילה ב "חשוב מאד שיהיה לך שעון. כדאי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי NimDod
חשוב מאד שיהיה לך שעון. כדאי אחד עם סטופר ושמציג את השניות לצד השעה.

אתה כל הזמן מקבל בזמנים שנוטים לנוע בין 20 שניות לחמש דקות, ואתה לא יכול לאחר בשניה. בלי שעון סביר להניח שלא תעמוד בזמנים ותענש, או שתהיה תלוי בחברים שלך וכל הזמן תשאל "כמה זמן נשאר" (ואז תקבל את התשובה "שלוש שנים").

תקנה שעון - חובה שהוא יהיה עמיד למים, חובה שתהיה לו תאורה, כדאי מאד שיהיה עמיד וכדאי שיהיה בצבע כהה (שחור או ירוק כהה מאד). מומלץ גם רצועה חזקה (יש גם כאלה עם רצועות סקוץ' שהן דיי נוחות).
ה G שוק (של חברת CASIO) הוא טוב כי הוא עומד בכל הקריטריונים האלה (במיוחד בעמידות. אני החלפתי שלושה שעונים "פושטים" בתחילת השירות עד שקניתי G שוק שמחזיק עד היום ומשמש כ"שעון מילואים") וגם יש לו אחריות לכמה זמן.
יש דגמים קטנים יותר, לא "שעוני קיר" והדגמים הישנים מלפני כמה שנים עולים הרבה פחות וטובים באותה מידה.

**עריכה - עכשיו שמתי לב לחתימה שלך, ואם הייתי רואה אותה קודם לא הייתי טורח להגיב לך.
אני משאיר את התגובה ולא מוחק אותה רק בגלל שאולי יש אחרים ששואלים את אותה השאלה.

סוף סוף אחרי עמונה הייתה חשיפה לאלימות של המנאייק האלה
צריך להשמיד אותם כמה שיותר מהר
הגיע הזמן שלא תיהיה אלימות מצד רשויות החוק
לא הגיוני שיהיה מצב שבו אני יסתובב ברחוק ויעצרו אותי על זה שעברתי באיזשהו רחוק או בגלל שלאיזה שוטר התחשק לפוצץ ילדים מכות ולהאשים אותם בתקיפת שוטר
ישן 08-02-2006, 20:42
  NimDod NimDod אינו מחובר  

לגבי אטימה ואחריות
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "המלצה שלי על g-shock"

הזכרת לי סיפור מעצבן עם השעון הזה.

את השעון לצבא קניתי בזמנו בריקושט.
יום אחד (אחרי השיחרור כבר) שמתי לב שהתאורה (צבע כחול, שכחתי איך קוראים לזה) כבר לא עובדת, ובמקום ללכת לשען, נתתי להם אותו, שיקחו לחברה, שתתן הצעת מחיר וכו'.
אקיצר, הם אמרו שהמנורה לא עובדת ולהחליף אותה יעלה לי 100 שקלים. שילמתי, קיבלתי את השעון, ואחרי חודש הבעיה חזרה.
אני אקצר את הסיפור, אחרי כמה זמן נכנסתי במקרה לחנות אלקטרוניקה שמתקנים בה גם שעונים ושם אמרו לי שזאת לא הנורה אלא הסוללה (ולמה לעזעזל לא חשבתי על זה קודם) והחלפה עולה 20 ש"ח (בלי אטימה) ועם אטימה עלה 60 ש"ח (מוכן תוך שעה ועם אחריות לחודשיים).

בקיצור, למי שיש בעיה דומה עם השעון - שהאור הכחול לא עובד, תחליפו סוללה ותאטמו - ושלא יעבדו עליכם.
ישן 08-02-2006, 19:48
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
דבר ראשון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bazooka joe שמתחילה ב "שאלה קצת דבילית :) הצורך בשעון בצבא."

כל חייל חייב שעון. אתה נמצא במערכת דורשת ואינטנסיבית בלפחות חלק מהזמן אם לא כל השירות, וכדאי שתהיה מודע לזמן.
שנית, אני נוטה שלא להמליץ בד"כ על קניית דברים יקרים לצבא,אבל כן ממליץ על G-shock או דומיו. אי שם בשנת '99 קניתי G-shock בכ-270 שקלים לשם שימוש בצבא. השעון שימש אותי בכל שירותי הצבאי ונמצא עד היום (כולל מיל') על היד שלי. למעט החלפת סוללה לא השקעתי בו דבר. דווקא בסוג העבודה בשירות שלי הוא ספג המון מכות ,זעזועים ושלל חומרים כימים ואין לו אפילו שריטה אחת.
לכן אני ממליץ בחום.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

ישן 08-02-2006, 20:48
  NimDod NimDod אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי gil_azulay שמתחילה ב "באמת אני מתכנן לקנות G SHOCK"

קנה מודל זול (המחירים צונחים ככל שהדגם ישן יותר, ותכלס אין הרבה הבדל חוץ מהצורה החיצונית) ושנראה לך חזק - שים דגש על זכוכית חזקה ורצועות עמידות (במיוחד בחיבור עם השעון עצמו) כי אלה הדברים הראשונים שנהרסים.
ברוב השעונים האלה יש מן "פס" כזה או עיגול כזה שמתמלא... חסר שימוש לחלוטין.

לכל הדגמים צריך להיות סטופר ושעון מעורר שהם חשובים חשוב מאד שיהיו שניות לצד הדקות.
כל תוספת של טיימר / TIME ZONE / מודד לחץ ברומטרי או כל תוספת מיותרת אחרת רק מעלים את המחיר סתם.
סוללה מחליפים בערך פעם בשלוש שנים (אלא אם כן אתה ממש אוהב להדליק את האור), והחלפה + אטימה לא צריכה לעלות הרבה יותר מ50 שקל, ככה שאם העניין הסולארי מעלה את המחיר אז אולי כדאי לוותר על התענוג.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר