לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2006, 02:23
צלמית המשתמש של UNFIRE
  UNFIRE UNFIRE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.06
אני גיד לך את האמת...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי UNFIRE שמתחילה ב "בזמן הגיבוש הווסטים אם הפקלים ..."

תיראה אני בחור די קטן ...שתבין אני 1.75 שוקל בקושי 60 ...אני רזה כאילו אין לי שומן ביכלל..יש לי הרבה שרירים יחסיית לגוף הקטן שלי ..וכעשתי את הגיבוש של צנחנים פרשתי רק ביגלל דבר אחד ביגלל שלא הייתי מסוגל לחזיק אם הידיים את השק ..סתם שתבין היתי הקבוצה מספר אחד אם זה אומר לך משהו..בקיצור מה שהכי שבר אותי שלא יכלתי להחזיק את השק והוא יחליק לי כל שניה מהידיים ולא יכלתי בסוף אמרתי לעמצי שאני לא מסוגל ..ואני בטוח שלא הייתי פורש אם זה היה על ווסט ..נכון לאותו גיבוש לפחות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2006, 02:36
צלמית המשתמש של UNFIRE
  UNFIRE UNFIRE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.06
ברור אחי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי UNFIRE שמתחילה ב "בזמן הגיבוש הווסטים אם הפקלים ..."

תיראה אתה צודק ב100 אחוז...עכשיו אני גם מבין הרבה דברים...שלפני זה לא יבנתי ..עכשיו אני יתמנתי יותר ואני מוכן יותר ..ולא היתאמנתי בחדר כושר אלה יש לי עבודה פיזית כל יום 10 שעות קם ב6 ..ואני בטוח שזה קצת עזר לי ... (אני יודע שכל בראש אתה לא צריך להגיד לי...) סתם שתדע אני סבל של אלומיניום היתחלתי אחרי הגיבוש ואני כבר עובד שם איזה חודשיים ...אז בקיצור מה שאני אומר הוא זה קצת שימח אותי שאין את זה (לרוץ בזמן שמחזיקים שק אם הידיים) כאילו מעודד

ישן 10-02-2006, 19:31
  sapirr sapirr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.04

נוח?....
לא מכיר את המושג הזה בצבא.

דבר ראשון,השק נוח מאד גם שסוחבים אותו שעה וחצי (שעה וחצי סחבתי אותו בגיבוש צנחנים).
השק נפל לי יותר מ 5 פעמים,והרגשתי שעוד שנייה אני מתעלף ובקושי נשמתי אבל המטרה כולכך הייתה חשובה אז לא פרשתי ,חוץ מזה שאי אפשר לשכוח שהיו אנשים שעזרו לי בשקים ועד עכשיו אני מודה להם כל הזמן בבסיס.

לא יודע איך זה בגיבוש יהל"ם אבל לגביי גיבוש יחטיות:
תד"ל -תיק לא נוח בכלל,הרצועות שלו דקות רצח ומומלץ לשפצר אותם לפני הגיבוש.
אני מצטט מתוך מאמר שכתבו פה:

כל תד"ל שקל:
התיק עצמו 1קילו
עוד 2 מימיות כל אחת 0.75= 1.5 קילו
את חפירה= 2 קילו
שק חול = 12 קילו
הכל ביחד 16.5

עכשיו בוא תבין כמה נוח השק לעומת התד"ל:
דבר ראשון הרצועות של התד"ל צרות רצח(לא נוח) אז צריך לשפצר אותם,ונאמר ששיפצרת אותם והם יחסית נוחים אז העט חפירה תשגע אותך בגב לנצח(גם לא נוח),חוץ מזה שלהזכיר שחצי שעה-שעה(לא זוכר בדיוק) רצים חוץ מהתד"ל גם עם הקיטבג(ממש לא נוח),כניראה שזה נוסחה טובה להפיל אנשים על ההתחלה,כך זה היה עם השקים בגיבוש צנחנים,רק שפה הוסיפו עוד...
חוץ מזה...אני יכול לומר לך שזה שואה! לרוץ עם אלונקה בהרים עם שיפוע מטורף עם 100 קילו באלונקה .

טוב אני לא ימשיך לפרט לך מזה גיבוש יחטיות כי הכל כתוב במאמר מפורט ביותר באשכול נעוץ פה בפורום.

אז שיהיה לך בהצלחה ותיזכור שאין דבר כזה לא נוח,הרי זה כל הקטע למחוק את זה מהמוח ולהמשיך ולחשוב שעוד שנייה זה ניגמר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר