לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2006, 03:16
  dudi_costa22 dudi_costa22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.11.05
גבר 25
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Matan-Net שמתחילה ב "למכירה, סוני 2- הגירסה הדקה."

לפני שאתה ממהר , ומתלהב לקנות מהטמבל הזה מתן ,,, תחשוב טוב ,, אני גם הייתי אמור לקנות ממנו משהו לפני שבועיים אל תשאל מה קרה לי איתו נפלתי איתו חזק , העסקה הייתה עסקת גוביינא , זאת אומרת לשלוח כסף ואז לקבל את המוצר אז ככה הוא לא אמין , הוא שקרן , רמאי , גנב,,, פשוט נפלתי איתו בצורה מחרידה
אחר כך לא היה לי למי לפנות , הוא נעלם לי ושוב חזר לפה ואני שולח לו הודעות והוא משחק אותה לא מגיב

אז בבקשה תשקול טוב טוב לפני שאתה קונה ממנו , עצה שלי אליך ובכלל לכל האתר לא לקנות מהמתן נט הזה שום דבר!

הוא פשוט גנב וצריך להעביר את זה הלאה!

שימו לב גם במכירות שלי , איך הוא כל פעם מגיב בצורה מטופשת מגוחכת , בלי שום גב למילים שהוא רושם שמה פשוט ילד קטן שעושה מעצמו צחוק...

קצת חומר למחשבה להבא שאתם עושים עיסקאות עם הנוכל הזה!

וגבר שלח לי הודעה פרטית אני יארגן לך פלייסטיישן 2 דק כסוף שתיי שלטים עם צ'יפ כרטיס זיכרון סטנד למכשיר שתוכל לשים אותו גם במצב עמידה , ועוד 5 משחקים מקוריים של פיפא 2006 , NBA 2006 , ניד פור ספיד ויש עוד 2 שאני לא מכיר אותם אבל הם משחקים מלחמה כאלה אז צור קשר בהודעות הפרטיות , בטוח יותר זול מהגנב הזה מתן , גם יותר אמין זה בטוח! אני סומך עליך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2006, 06:43
  $ Money Money $ $ Money Money $ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי dudi_costa22 שמתחילה ב "גבר 25"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dudi_costa22
לפני שאתה ממהר , ומתלהב לקנות מהטמבל הזה מתן ,,, תחשוב טוב ,, אני גם הייתי אמור לקנות ממנו משהו לפני שבועיים אל תשאל מה קרה לי איתו נפלתי איתו חזק , העסקה הייתה עסקת גוביינא , זאת אומרת לשלוח כסף ואז לקבל את המוצר אז ככה הוא לא אמין , הוא שקרן , רמאי , גנב,,, פשוט נפלתי איתו בצורה מחרידה
אחר כך לא היה לי למי לפנות , הוא נעלם לי ושוב חזר לפה ואני שולח לו הודעות והוא משחק אותה לא מגיב

אז בבקשה תשקול טוב טוב לפני שאתה קונה ממנו , עצה שלי אליך ובכלל לכל האתר לא לקנות מהמתן נט הזה שום דבר!

שימו לב גם במכירות שלי , איך הוא כל פעם מגיב בצורה מטופשת מגוחכת , בלי שום גב למילים שהוא רושם שמה פשוט ילד קטן שעושה מעצמו צחוק...

וגבר שלח לי הודעה פרטית אני יארגן לך פלייסטיישן 2 דק כסוף שתיי שלטים עם צ'יפ כרטיס זיכרון סטנד למכשיר שתוכל לשים אותו גם במצב עמידה , ועוד 5 משחקים מקוריים של פיפא 2006 , NBA 2006 , ניד פור ספיד ויש עוד 2 שאני לא מכיר אותם אבל הם משחקים מלחמה כאלה אז צור קשר בהודעות הפרטיות , בטוח יותר זול מהגנב הזה מתן , גם יותר אמין זה בטוח! אני סומך עליך

טוב טוב בלי בלאגן תנו לי להגיד כמה מילים....
אז ככה....

דודי אתה חרטטן בטרוף אחי אתה מזיין לי את השכל שאתה סטודנד ועכשיו אתה חייל ? חחח כולך רק דיבורים רק אוהב להרוס מכירות תאמין לי אולי אני מאמין לך שאתה בן 24 אבל עם מוח של4

ובקשר למתן ...
אנשים אני קניתי ממנו פלייסטיין לפניי כמה חודשים יש לו דברים טובים
ואיכותיים וכמו שאני רואה שווה במחיר
אז בבקשה ממכם קחו עצה בחינם...

תתעלמו מהגלמוד הזה שלא יהרוס לכם גם את המכירות...
תודה חבר'ה

נערך לאחרונה ע"י $ Money Money $ בתאריך 16-02-2006 בשעה 06:46.
ישן 16-02-2006, 06:49
  $ Money Money $ $ Money Money $ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי dudi_costa22 שמתחילה ב "גבר 25"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dudi_costa22

חחחח אתה מעורר רחמים...
אני יתן לך 300 עם הפלייסטיישן רק תעזוב אותנו בשקט חחחחחחחחחחחחח

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר