לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-02-2006, 19:23
  !NoShit !NoShit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.06
טוב, אני אסביר לך.. :]
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Unforgiven שמתחילה ב "שאלה - גיבוש יהל"ם חה"ן"

בעקרון הגיבוש של יהל"ם לא נערך בטרום טירונות הנדסה קרבית (כמו כל שאר גיבושי היח"טיות למיניהם), אלא הוא נעשה לאחר חודש (+\-) בתוך הטירונות, כלומר אחרי שאתה חודש בטירונות (שוב, בערך) כל מי שרוצה וכמובן מתאים מבחינת סעיפים ונתונים אישיים למיניהם ניגש לגיבוש.
על הגיבוש עצמו תוכל לקרוא בעוגן המאמרים על גיבושים בראש הדף, יש שם הסברים ותיאורים מדוייקים של מה עושים כל יום וכל זמן.

בעיקרון יחידת יהל"ם עברה שינויים גדולים מאוד במבנה שלה, בפעולות שלה ובצורה שהגיבושים נערכים.
בעבר הגיבושים היו בנפרד לכל פלגה (יעל, ס"פ, סמור) כמו היח"טיות, כלומר בכל מחזור גיוס נפתחה פלגה אחרת והגיבוש נעשה אליה באופן ספציפי.
כיום אוחדו כל הפלגות תחת היחידה בשם יהל"ם - יחידת הנדסה למשימות מיוחדת, הגיבוש כמו כן אוחד לכל הפלגות, כלומר שכאשר מגיעים לגיבוש לא מתמיינים לפלגה אחת אלא לכולן, ברי המזל והמתאימים שעוברים את הגיבוש ומתקבלים מתחילים ביחד את המסלול, ואני מדגיש ביחד, כלומר כולם עוברים את אותן ההכשרות ולאחר שמסיימים כל אחד עובר לפלגה שלפי המפקדים היא הכי מתאימה לו. (בעבר כל פלגה הייתה עושה מסלול שונה והכשרות המיועדות אך ורק למסלול הזה).
זהו בעיקרון השינוי העיקרי ביחידה, אם יש לך שאלות ספציפיות יותר אתה מוזמן לשאול ואני אנסה לענות על מה שאני יכול מתוך הידע שיש לי על היחידה והחיל בכלל.

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר