לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2006, 20:53
צלמית המשתמש של spritz
  spritz spritz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.04
כמה תשובות
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "אז למה הציעו לי את זה בכלל אם..."

שירות בחיל הים לא מחייב שירות על ספינה.
אפשר גם להגיע לתפקידים טכנולוגיים שלא קשורים לסטי"לים\דבורים - תומכי לחימה של ש\13 , טכנאים במעבדות חוף למיניהן\ טכנאים במפקדת חיל הים וכו' וכו'.
בזמני (תחילת 2001) גיבוש סטי"לים דבורים עשו כולם.
עכשיו חלק מהאנשים מופרדים מראש ומגיעים לקורסים של תפקידי חוף.
אם אתה מגיע לקורס של מקצועות ים (שירות בספינה) אז הסיפר שונה קצת.
כתלות בהקצאות של הקורס בבה"ד חה"י אתה יכול להגיע או לספינות או לחוף.במקרה של קורס שמיועד להגיע לסטי"לים הרוב אכן יהיו בסטי"לים, אם יש הקצאות אז גם חלק יגיעו גם למעבדות חוף.
דעתי האישית- אם כבר חיל הים אז ספינות, להיות טכנאי בחוף זו קריעה לא קטנה, היציאות בספינות משתפרות ללא הכר עם הפז"מ, בחוף לא כל כך.
לא סגור על איך זה בדבורים אבל אני מאמין שגם שם הרוב המוחלט מגיע לספינות.
אם אני לא טועה עכשיו יש הפרדה בין קורסי חוף לקורסי ים, במקצועות הנדרשים (חשמלאי וכאלה).
קשה לי להאמין שאפשר לעשות גיבוש לסטי"לים\דבורים תוך כדי הטירונות, בכל זאת זו לא יחידה התנדבותית.
אפשר לעבור גיבוש כל עוד אתה בבקו"מ ואתה מצליח לקבל גיבוש סטי"לים מביצן חה"י בדרך כלשהי.

נערך לאחרונה ע"י spritz בתאריך 16-02-2006 בשעה 20:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2006, 22:36
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "חיל התקשוב או חיל הים?"

פתחתי אשכול לפני כמה ימים ולא זכיתי לתשובה אז אני יכתוב אותה עוד פעם עם כמה שאלות על חיל הים ואני מקווה שתענו לי- ההצעות שלי היו חיל הים,חיל האויר,התקשוב חימוש ויחידות השדה. אין לי מושג איך לדרג ואני צריך את עזרתכם. אין לי בעיה לשרת בתפקיד שמשלב בין תפקידים בשטח לבין תפקידים של תומך לחימה כל עוד התפקיד מענייו ומגוון וחשוב גם שיהיו יציאות סבירות (במקרה הכי גרוע חצאים) איך כדאי לי לדרג?
לגבי חיל הים, איזה מבדקים עוברים תומכי לחימה של הש/13 או טכנאים במעבדות חוף?גם גיבוש סטילים? תומכי לחימה של השייטת או הטכנאים במעבדות החוף לא מגיעים עם פרופיל 64+?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר