לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-02-2006, 09:27
צלמית המשתמש של ::dk::
  ::dk:: ::dk:: אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ::dk::
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "עכשיו כשאני חושב על זה - אתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
עכשיו כשאני חושב על זה - אתה בטוח שאתה חדש בפורום?
יש לך כמה תמונות בגלריה שלך שראיתי בעבר.
אחת לדעתי אפילו פורסמה פה בפרש (15).
עריכה: ראיתי שזו תמונה שאתה העלית
ואת תמונה 12 ראיתי או פה בפרש, או באיזו מצגת באינטרנט... אבל בהחלט ראיתי בעבר.

הרמה של הצילומים שלך פרוסה על טווח גדול. בחלקן באיכות מאוד טובה - הן רעיונית, והן טכנית, ובחלקן באיכות מאוד בינונית, הן רעיונית והן טכנית.
אני לא רוצה להשמע "האיש הרע" אבל... אתה בטוח שכל התמונות בגלריה שלך, הם צילומים שלך?

לפני כמה חודשים פרסמתי כאן כמה תמונות אחדות ולא ממש כתבתי בפורום. עכשיו אני מתכוון להשאר פה ולהכיר אנשים. לכן פרסמתי את ההודעה הזו.
בקשר לצילומים, אני לא מבין למה אתהח ושב שלא כולם שלי? חלקם צולמו במצלמה החדשה (d70) וחלקם בישנה, אולי מפה נובעים ההבדלים?
(הורדתי קצת תמונות מהגלרייה שגם אני חשבתי שהן לא מתאימות)

נערך לאחרונה ע"י ::dk:: בתאריך 22-02-2006 בשעה 09:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-02-2006, 10:00
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ::dk:: שמתחילה ב "[QUOTE=Narxx]עכשיו כשאני חושב..."

בעבר ראיתי הרבה מאוד מקרים של טרולים שמפרסמים צילומים שלא הם צילמו.
ולכן, כאשר מתעורר חשד סביר, אני מציין את זה בפני אותו משתמש ונותן לו אפשרות להסביר את עצמו. לא קבעתי עובדה, ובסך הכל אני רוצה לשים דברים על דיוקם.

בנוגע לאיכות של הצילומים, ההבדל הוא לא רק באיכות הטכנית של המצלמה, שכן גם לעדשה יש הרבה משקל. אין לך שום תמונה ביחד 3:2 באתר (מלבד אולי האבסולוט) מכאן שאו שעשית קרופים ליחס מלבני 4:3 או ש... לא יודע מה.
ההבדל ברמה בין תמונות המזון (למשל השוקולד ובוודקה), לתמונת הנוף (10-9) מאוד גדול.
ההתחשבות בקומפוזיציה, תאורה...
ההבדל שבין תמונות הפרחים (יש לך אחת מאוד מטושטשת שאני לא כל כך מוצא את הסיבה לכך)...

בכל מקרה, את התמונה של הכלב המביט מעבר לגדר ראיתי כבר בעבר ואני לא יכול לשים את האצבע איפה ראיתי אותה. חיפשתי בכל ההודעות שכתבת (זה היה קל... רק 16) והתמונה לא היתה באחת מהן.

ישן 22-02-2006, 14:50
צלמית המשתמש של ::dk::
  ::dk:: ::dk:: אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ::dk::
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "בעבר ראיתי הרבה מאוד מקרים של..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
בעבר ראיתי הרבה מאוד מקרים של טרולים שמפרסמים צילומים שלא הם צילמו.
ולכן, כאשר מתעורר חשד סביר, אני מציין את זה בפני אותו משתמש ונותן לו אפשרות להסביר את עצמו. לא קבעתי עובדה, ובסך הכל אני רוצה לשים דברים על דיוקם.

בנוגע לאיכות של הצילומים, ההבדל הוא לא רק באיכות הטכנית של המצלמה, שכן גם לעדשה יש הרבה משקל. אין לך שום תמונה ביחד 3:2 באתר (מלבד אולי האבסולוט) מכאן שאו שעשית קרופים ליחס מלבני 4:3 או ש... לא יודע מה.
ההבדל ברמה בין תמונות המזון (למשל השוקולד ובוודקה), לתמונת הנוף (10-9) מאוד גדול.
ההתחשבות בקומפוזיציה, תאורה...
ההבדל שבין תמונות הפרחים (יש לך אחת מאוד מטושטשת שאני לא כל כך מוצא את הסיבה לכך)...

בכל מקרה, את התמונה של הכלב המביט מעבר לגדר ראיתי כבר בעבר ואני לא יכול לשים את האצבע איפה ראיתי אותה. חיפשתי בכל ההודעות שכתבת (זה היה קל... רק 16) והתמונה לא היתה באחת מהן.

את התמונה של הכלב פרסמתי בעבר בשם המשתמש הקודם שלי... כשפרש עברו למערכת הפורומים החדשה שכחתי את סיסמתי (בשם dk dk dk) ופתחתי משתמש חדש. גם את סיסמתו שכחתי ופתחתי את שם המשתמש הנוכחי. תוכל לראות את האשכול כאן עם השם משתמש הקודם - http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...7915#post217915

חוץ מזה, תאמין או לא, כל הצילומין הם שלי. מצטער אם זה לא מה שנראה אבל זאת האמת. קבלת פנים נעימה מאוד קיבלתי.

נערך לאחרונה ע"י ::dk:: בתאריך 22-02-2006 בשעה 14:53.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר