28-02-2006, 14:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.05.03
|
|
|
זה לא יאומן. אנשים מצביעים בעיניים פקוחות לקדימה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי relove שמתחילה ב "ולפי ההגיון של התקופה האחרונה לאחר החשיפה יתווספו עוד 5 מנדטים בסקרים לקדימה ."
יש לי הרושם שגם אם יתברר שאולמרט קיבל שוחד מאיסמעיל הנייה והיה מעורב יחד עם באשר אסד בקשר לרציחת חרירי זה פשוט לא יעזור. לפחות בכל הנוגע למצביעים שעזבו את הליכוד.
היום נסעתי עם נהג מונית בן 50 וכמה שמצביע ליכוד מגיל 18, אחרי שהסביר לי שעם הערבים לעולם לא יהיה שלום והם רוצים את חיפה ויפו, הוא אמר לי שהוא יצביע הפעם קדימה.
שאלתי אותו איך עם דיעות כאלה הוא מצביע למי שברחו מגוש קטיף והוא אמר שצריך להחזיר שטחים בלי כל קשר וחוץ מזה, המדיניות של ביבי פגעה בו והוא רוצה להעניש את הליכוד על שפגעו באריאל שרון והוא ישמח שכל אלה שנאבקו נגדו לא יהיו בכנסת. מה עם השחיתות שאלתי אותו והוא משך בכתפיו, זה לא מעניין אותו.
שאלתי אותו אם כך מדוע איננו מצביע לישראל ביתנו עם הדיעות שלו והוא ענה שהוא רוצה להצביע עבור מפלגה שתוכל להיות מפלגת השלטון.
אני מוכרח להודות, שומעים את זה בצורות שונות בכל חור. גם אם יפילו איכשהו את אולמרט, כל מועמד אחר שיוביל את קדימה חוץ אולי מפרס, יביא לאותם הישגים. אנשים מיואשים ולא מצביעים בעד, הם מצביעים נגד. נגד הליכוד נגד העבודה של פרץ. בעצם הגרעין הקשה של קדימה אלה מצביעי שינוי לשעבר כל השאר- הרוב זה מצביעי נגד. הנחמה היא שאחרי הבחירות זה אולי יעבור להם, ואולמרט לא יהיה מסוגל להחזיק ביחד את חבורת האגואים הנפוחים שמסביבו לאורך זמן ותוך שנתיים יהי בחירות חדשות.
כרגע, הייתי מציע לליכוד להפסיק את הקמפיין, לפטר את כל הקבלנים ולתרום את הכסף לעמותות שמספקות מזון לעניים.
נערך לאחרונה ע"י ad99 בתאריך 28-02-2006 בשעה 14:21.
|