לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-03-2006, 14:06
צלמית המשתמש של UNFIRE
  UNFIRE UNFIRE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.06
מה שלום לבירכיים ? ולמה שחצן ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי UNFIRE שמתחילה ב "תוכניות אימונים"

נתחיל אם זה שלא הלך כלום כי אני מיל גיל צעיר נוסע הרבה על אופנייםאני גר בעיזור שאם אין אוטו אז מאוד קשה אז כל ילד יש אופניים ולכל מקום נוסעים באופניים... ולמה שחצן מה אני כבר עושה ? תירשום את התוכניות שלך אתה תיראה שזה הרבה יותר מישלי ...אני לא מרים שום מישקל ואני לא עושה שום דבר לא עגיוני ..ולא מיתקדם הכל הכי טבעי שיש ... בלי מחשירים וכאלה למה ישר ליתקוף ?... אם אתה תירשום לי תוכניות טובה שאתה מבצע אני בטוח שאני לא הייתי אומר את זה גם עם זה לא היה הגיוני..היתי שואל אולי מה שאני לא מבין או משהו לא ישר אומר כל מיני דברים לא יפים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-03-2006, 14:36
  משתמש זכר bugs bunny bugs bunny אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.04
20 ק"מ

זה באמת לא כל כך הרבה...זה לא קצת אבל גם לא הרבה.....שלא נדבר על זה שהסיכוי להיפצע מרכיבת אופניים הוא ממש קטן לעומת ריצה של 20 ק"מ (אלא אם כן נופלים מהאופניים ושוברים את הרגל היד והראש..).. אין ספק שהתמדה ברכיבה על אופניים יכולה לשפר את הסיבולת לב ריאה ולחזק את שרירי הרגליים......
אבל....בשביל להתכונן לגיבושים בצבא עדיף בנוסף לזה גם לרוץ.....הרי בגיבוש תצטרך לרוץ ולא לרכב על אופניים....
ריצת ספרינטים על הליכון אכן אינה דומה לספירנטים שאתה רץ על חול וכו'...לכן השתדל לשלב בין ריצות בחוץ לבין אופניים.......
כמו שאמרו פה אני לא יודע באיזה כושר אתה נמצא לכן אנחנו לא יכולים להגיד לך אם התוכנית שלך קשה או קלה.....
ישן 03-03-2006, 14:45
  amyschitt amyschitt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.05

אשמח לקבל ביקורת על התוכנית שלי:

פלג גוף עליון:
  1. 3 סטים של מקסימום מתח
  2. 3 סטים של שכיבות שמיכה עם ידיים ברוחב הכתפיים
  3. 2 סטים של שכיבות שמיכה כאשר הידיים רחבות בהרבה
  4. 2 סטים של שכיבות שמיכה "יהלום" מי שמכיר, ששתי הידיים צמודות אחת לשנייה (יד אחורית)
בטן:
  1. 3 סטים של עליות רגילות כאשר הרגליים ב90 מעלות
  2. 2 סטים של אופניים (בערך כמו אלכסונים מי שלא מכיר)
  3. 2 סטים של קראנצ' (תרגיל שבו יושבים במצב של עליות רגילות ל90 מעלות, מישרים את הרגליים, מחזירים אותם למצב של 90 מעלות ועולים לעליית בטן - זה 1)
בטן אני עושה כל יום, כאשר כל יום שני אני מוסיף גם את החלק הראשון של האימון.

*אני כרגע בהחלמה מנקע ברגל ולכן אני לא רץ, אז התוכנית כוללת רק כוח.
ישן 03-03-2006, 19:09
  ori_s4 ori_s4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.05
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "לפי דעתי אתה צריך יותר לחלק..."

יש לי חבר טוב שהוא בין רוכב האפניים (כביש ושטח) בן הטובים בארץ , הבן אדם רוכב ק"מ על ק"מ ללא הפסקה במהירות משתנות ובתנאים שונים ולא רץ בכלל.
יש לו כושר אירובי מטורף לגמרי! הוא טורף קילומטרים כמו כלום ועושה תוצאות מדהימות , לאומת זאת בריצות קצרות (כושר אנאירובי) הוא על הפנים.
בתקופה שאני הייתי רוכב (כמה חודשים) הייתי לא ממש חזק בתחום הריצה , הבנתי שזה לא ישרת את המטרה שלי והתחלתי לאט לאט לבנות כושר טוב לריצת 8 ק"מ וכו'...
הפלא ופלא , אני עושה 2000 ב7 דקות כעת (ואני בחור ממש גדול , לא שמן בכלל אך גדול - 84 ק"ג ) .
לפי דעתי , במידה ואתה לא רוכב עשרות קילומטרים יום יום במשך שנים אני לא יודע עד כמה העיניין ישרת את מטרתך , לפי דעתי בשביל להגיע למצויינות בתחום מסויים צריך להתאמן עליו ולא בדרכים עקיפות , אתה יכול לשלב אופניים במקביל.
קנה לך זוג נעלי ריצה טובות המתאימות לסוג השטח שאתה מתכנן לרוץ עליו ולך על זה לאט לאט ונכון.
בקשר העליות מתח ושכיבות השמיכה - נהדר! אני אישית מתאמן עם משקלים כבדים בחדר כושר ולא מוותר על עליות מתחת ושכיבות שמיכה 3 פעמים בשבוע בשביל לשמור על סיבולת גבוהה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר