22-09-2005, 23:33
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.05
הודעות: 106
|
|
אז ככה...
יש לי מתכון מעולה (!!!!) לפסטה ברוטב פטריות מוקרם...
למה זה טוב? כי זה ממש פשוט להכנה (למרות שבסוף, אם זה יוצא נכון, נראה כאילו עמלת ובישלת 20 שעות לפני שהוא בא...).
זה מאוד פשוט להכין.
להכין פסטה, את יודעת? מכניסים את הפסטה למים חמים, 7 דקות בערך, עד שאת מגיעה למידת ההכנה הרצויה...
בזמן שהפסטה מתבשלת, את מחממת במחבת גדולה כף של חמאה (כף שטוחה!! לא גדושה...), ומטגנת פטריות (כמה שבא לך, אני שמה קופסא שלמה). אל תשכחי לכסות את המחבת כי הפטריות קופצות... אחרי 5 דקות, שהפטריות קצת מטגנות, מוסיפים שמנת מתוקה לבישול, מביאים לרתיחה... מוסיפים פלפל שחור ומלח לפי הטעם.. אחרי בערך 10 דקות (תוך כדי ערבוב פה ושם...) זה הופך להיות סמיך, וכשזה לא נוזלי ומקבל מרקם של רוטב, אפשר לכבות את האש ולהוסיף את הפסטה...
אמממ, ואז להגיש- ממש פשוט לדעתי.
לגבי אווירה רומנטית, כמובן נרות, אור מעומעם, ריח טוב (שימי קטורת, או נרות ריחניים...), פרחים, או עלים של פרחים... זהו, נראה לי.. לא?!
_____________________________________
גאון מי שהמציא את השוקו!!
|