05-11-2005, 20:40
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
|
|
אני, בהחלט, אתקן אותך.
סוכר לבן הוא סוכר שעבר תהליך של זיקוק ושטיפפה מכל הויטמינים שלו. אני לא שוללת סוכר, הגוף צריך אותו, כמו כל דבר אחר, בכמויות מדודות, אז, אם כבר סוכר, למה סוכר שעבר תהליכי עיבוד ולא בצורתו הטבעית?
למה לאכול במבה ולא בוטנים? (אם את לא בת פחות מגיל 6, כמובן), בדיוק כך, אם סוכר, אז בצורתו הטבעית על הויטמינים הטבעיים שלו. כמו קמח, אם קמח, למה שטוף, מעובד ועירום מרוב ערכיו התזונתיים?
|