15-01-2006, 10:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.11.01
הודעות: 10,760
|
|
אולי קצת באיחור. אבל שיהיה לפעם הבאה.
1. לשים אותם שלמים עם הרבה מלח גס, ורוזמרין. עדיף לקנות את הקטנים.
2.. לבשל אותם קצת קודם, לפרוס דק, להניח על התבנית (או על נייר אפיה) באלכסון כך שהם קצת יפרדו, לתבל בשמן זית, מלח, פלפל, שום כתוש ותערובת עשבי טוסקנה (במטחנה- להשיג בסופר הקרוב). רצי להוסיף גם בטטות באותה צורה.
3. לפרוס כמו בסעיף הקודם, להוסיף 2 כפות אבקת מרק עוף(פרווה) 2 כוסות מים, וחצי מיכל שמנת מתוקה לבישול.
4. להכניס לתוך שקית קוקי תפוא, פטריות, שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה ופטרוזליה, לקשור ולשים בתנור. אם רוצים ארוחה מלאה אפשר לשים בפנים עוף.
5. לחתוך את התפודים לשמן אותם טוב בשמן זית, לתבל במלח פלפל ופפריקה., ולשים בתנור.
זה מה שיש לי בשליפה מהמותן, אם תרצי עוד יש עוד הרבה במלאי.
_____________________________________
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
|