23-01-2006, 23:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
|
|
מה זה אומר לא בשלן גדול ? אולי כדאי לקחת אותה למסעדה איטלקית וזהו ?
(אם תרצה המלצה תגיד לי באיזה איזור...)
לגבי תפריט, הנה הצעה לארוחה חלבית :- סלט ירקות טרי (מלפפון, עגבניה, מעט עלי בייבי, מלח, פלפל, שמן זית) בתוספת מוצרלה + פוקאצ'ה שתחמם כמה דקות קודם לכן בתנור לאחר שתמשח אותה במעט שמן זית ותניח עליה עגבניות מיובשות
- סוג כלשהו של פסטה שיכולה לספוג טוב את הרוטב (קוניקה, פוזילי, פנה...) ברוטב שמנת / ארבע גבינות (שתכין לבד כמובן)
- אספרסו / קפוצי'נו + טירמיסו / מוס / גלידה
אם אתה עדיין בעסק אתן לך מתכונים
בהצלחה
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|