לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #7  
ישן 04-02-2006, 16:25
צלמית המשתמש של tnadav1
  משתמש זכר tnadav1 tnadav1 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.10.05
הודעות: 2,355
שלח הודעה דרך MSN אל tnadav1
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tnadav1 שמתחילה ב "בעיה בזיהוי SESSION"

אוקי.... יש לי 3 תגובות...
1) ל- yytg-

ציטוט:
הבעיה היא כנראה בלינק - בלינק חייב להיות הקישור עם הSID (סתכל בתיעוד כאן למטה)

זה תלוי בהגדרות השרת, ברוב השרתים כיום ה- SID נמצא בתוך עוגייה בגלל שדרך הלינק זה חתיכת חור אבטחה, כמובן שגם בשרת שלי ההגדרה היא לפי עוגיות, (זה מה שקורה שקוראים את ההסבר בחלקים )
ציטוט:
הSESSION אוטמטי מתלבש על העוגיות כך שאתה לא צריך לבצע גישה אליו בכלל!

עכשיו ממש בלבלת אותי כי לפני רגע אמרת שה- SID נמצא בלינק

ציטוט:
לפי מה שאתה מראה צריך לעשות AND ולא OR


לא, זאת הבעיה, אני רוצה שזה יקרה או שיש SESSION או שיש COOKIE או שיש את שניהם, אבל לא רק שיש את שניהם..
הבעיה ממש מוזרה כי מצד אחד היא לא בתנאי.. כי העוגיות עובדות, אבל מצד שני, SESSION נמצא... אז איפה הבעיה?

2)ל- GreenBerret-
ציטוט:
לפי דעתי אתה צריך לוותר על הסיסמא בsession

מדובר במשהו שיכול לעבוד, אז למה לא?

ציטוט:
מה יש לך לעשות עם מישהו שיש לו סיסמא מוגדרת אבל יוזר אין לו?

ומה יש לי לעשות עם משתמש שאין לו ססמא? אני רוצה כמה שיותר לסנן תהליכים, אם משתמש מגיע למצב שהוא על בטוח לא יכול לבצע בדיקה, אני ישר מעיף אותו...

ציטוט:
פי דעתי אתה צריך לעבוד רק עם session

ציטוט:
מיותר לחלוטין

תבדוק רק אם הוא קיים, אם הוא לא, תבדוק אם קיימת עוגיה, אם היא קיימת תכניס אותה לsession ותמשיך משם.
אם session לא קיים, ועוגייה לא קיימת, רק אז תכניס אותו לעמוד הlogin.

ואני חוזר ואומר.. למה להסתבך? יש דרך טובה יותר...

קוד PHP:
 $_SESSION['client'] == false cl_redirect("login.php") : continue; 

למה אתה משתמש ב- continue? זאת לולאה?
_____________________________________


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:17

הדף נוצר ב 0.23 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר